De unde provine PSD? Din KGB!

marți, noiembrie 29, 2022 19:18

PSD = coruptie si crima

Pentru orice român cât de cât informat, este clar că grupul infracţional organizat cu acronimul PSD a adunat la umbra celor trei trandafiri, pe lângă interlopi, corupţi, bandiţi, hoţi şi tâlhari, toată crema criminalilor din Partidul Comunist Român şi din Securitatea comunistă.

De exemplu, în perioada dictaturii puşcăriaşului Adrian Năstase, Ioan Mircea Paşcu a fost ministrul Apărării într-o ţară proaspăt intrată în NATO. Ei bine, acest rusofil jegos a fost expulzat din Statele Unite înainte de 1989 şi a avut interdicţie de a mai intra pe teritoriul SUA, inclusiv după Revoluţie.

Un veteran al Securităţii comuniste, Cornel Spânu, povestea că fosta soţie a lui Paşcu, care era doctor la Institutul de Igienă, se lăuda la toate colegele ei în perioada 1980-1989 cu soţul ei, „care lucrează la Securitate”. Din această cauză, ofiţerul care îl avea în legătură pe Paşcu, Nenea Gogu, avea mari probleme cu conspirarea turnătorului său.

Din cauza unor greşeli, Ioan Mircea Paşcu a fost expulzat din SUA şi i s-a stabilit interdicţia să mai călătorească în această ţară. Aşa se face că, după 1990, nu i se acordă viză, deşi era secretar de stat la MApN, decât după intervenţii insistente ale ataşaţilor militari, pe lângă Departamentul Apărării de la Washington.

Informaţii preluate din „Academia Caţavencu”, nr. 674/2004.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu