PSD = ciuma roşie = Mafia – manual de funcţionare (I)

joi, iunie 6, 2019 18:11

PSDCulisele vânătorii ministeriale de la Cluj (din 2003, an în care la Cotroceni era KGB-istul criminal Ion Iliescu, iar premier era puşcăriaşul de mai târziu Adrian Năstase – n.m.)

Prima mutare pe care a vrut s-o facă Ion Dumitru, în momentul în care a preluat conducerea Romsilva, a fost aceea de a-l demite pe Cherecheşiu, zis Musulmanul, şeful Direcţiei Silvice Cluj. Care a găsit în cont 8 miliarde de lei (vechi – n.m.), lăsaţi de detestata administraţie CDR (Convenţia Democrată Română, formată din PNŢCD, PNL, PD etc. – n.m.), şi a reuşit să acumuleze, în nici trei ani, o datorie de 18,5 miliarde. Ocolul Silvic Huedin are de plătit 7 miliarde, iar păstrăvăria de la Gilău, un miliard.

Zece tone de puiet de păstrăv au fost deversate de lucrătorii beţi în lacul de acumulare. În schimb, Musulmanul îşi face hotel cu trei etaje la Fântânele-Beliş şi continuă să rămână acţionar la societatea privată cu profil silvic Tazman, care a acumulat datorii de aproape două miliarde lei din penalităţi, transferate în contul ocolului silvic Turda.

Faptele Musulmanului a fost reclamate la Corpul de Control al lui Ponta (limbricul roşu Viorel Ponta, un imbecil sadea, a deţinut şi funcţia de şef de corp de control al premierului Adrian “Puşcărilă” Năstase, adeverindu-se în aceste fel zicerea “Cum e turcul şi pistolul” – n.m.).

În raport scrie că pădurarul Briciu Gheorghe a murit în timp ce îi căra lemne Musulmanului şi că afacerea a fost muşamalizată de fostul director al Romsilva şi actualul (era în 2003 – n.m.) deputat PSD Filip Georgescu; că femeile din direcţie sunt hărţuite în permanenţă de Musulman, care le zice: ce bine v-ar sta în patul meu; că sunt tăiaţi arbori seminceri, în plin sezon estival; că lucrări de profil, pe care nu le poate executa decât personalul autorizat al direcţiei, sunt încredinţate unor muncitori necalificaţi.

Când Dumitru, directorul cel mare al Romsilva, a început să se intereseze de soarta Musulmanului, acesta la contactat pe bunul său prieten Ioan Rus, zis Onucu, ministrul Administraţiei Publice şi Internelor (era în 2003 – n.m.) şi i-a cerut ajutorul. Organizează-mi o vânătoare de căpriori la Cluj, i-a cerut în schimb Onucu Musulmanului.

Aşa cum ştiţi, la vânătoare au participat miniştrii Beuran, Athanasiu şi Rus. A doua zi, Ioan Rus la contactat pe Ilie Sârbu, ministrul Agriculturii (din 2003 – n.m.), şi l-a rugat să-i dea ordin lui Ion Dumitru, şeful Romsilva, să-l cruţe pe Musulman, că e om de bine.

Ca să-şi dea seama omenirea că Rus are dreptate, au trebuit să-şi dea viaţa patru ţapi sălbatici, să moară păduraru Briciu şi să fie eliberate, din temniţa crescătoriei de la Gilău, zece tone de păstrăv. O distracţie care nu costă decât un mizilic de 18 miliarde lei (vechi, la valoarea din 2003 – n.m.). (“Academia Caţavencu”, nr. 607/2003)

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “PSD = ciuma roşie = Mafia – manual de funcţionare (I)”

  1. În 2003, la vamă, se produceau şmenuri PeSeDiste făra frontiere | A șaptea dimensiune says:

    iunie 20th, 2019 at 18:59

    […] PSD = ciuma roşie = Mafia – manual de funcţionare (I) […]

  2. Caracatiţa PSD-istă care a ucis România (episodul 1001) | A șaptea dimensiune says:

    decembrie 17th, 2019 at 19:17

    […] PSD = ciuma roşie = Mafia – manual de funcţionare (I) […]

Adauga un comentariu