Cine votează corupţii şi mafioţii din PSD = ciuma roşie? România proştilor

sâmbătă, mai 20, 2023 13:05

Votanti PSD

Deşi este din 2004 şi se referă la mafiotul puşcăriaş Adrian Năstase, articolul de mai jos îşi păstrează caracterul de valabilitate pentru orice alegere a unui membru din grupul infracţional organizat cu acronimul PSD.

România proştilor („Academia Caţavencu”, nr. 679/2004)

Pe Adrian Năstase l-a votat prostimea. Nu cea protejată de metaforă, ci exact aia exprimată sec de cifre: prostimea fără studii, predispusă la chiul, fugită de la şcoală în copilărie.

Prostimea organizată spontan de valorile ignoranţei şi asmuţită eficient de Cozmîncă (fost nomenclaturist comunist, ajuns personaj important la urmaşul Partidului Comunist Român = PCR, Partidul Social Democrat = PSD, n.m.) de două-trei ori pe cincinal.

E incredibil, dar o neobosită conspiraţie a proştilor a jucat ani şi ani pe aceeaşi carte, menţinând la putere o combinaţie profitabilă de hoţie, impostură, golănie şi marxism.

Dintre votanţii fără liceu, 62% l-au preferat pe Adrian Năstase (în turul al II-lea al alegerilor prezidenţiale din 2004, unde a fost de ales între Adrian Năstase – PSD şi Traian Băsescu – Alianţa Dreptate şi Adevăr = Alianţa D.A. = PNL + PD, n.m.), iar dintre cei peste 56 de ani, cam 63%.

Mediul rural şi-a dat şi el obolul, ca de fiecare dată, masiv: 59% (pentru mafiotul Adrian Năstase – PSD, n.m.).

Avem, aşadar, în faţă iarăşi o hartă a mulţimilor uşor de sresat, neinstruite, neinformate, puţin nostalgice şi uşor tâmpe, dar numeroase şi sensibile la mita de stat.

Un cinism în oglindă, geamăn diluat al cinismului PSD, face ca aceste puhoaie pavloviene să se ridice la un semn şi, ca sub puterea unui narcotic, să bage imperturbabil în urnă acelaşi şi acelaşi vot.

Reţeaua proştilor nu se rezumă însă la teritoriul ţării. Ea se întinde mult peste fruntarii şi ia în stăpânire întregul glob. În nodurile ei importante, această plasă primitivă adună întreaga energie electorală sugerată de la centru.

Printr-o misterioasă telepatie, stupiditatea de la Bucureşti contaminează proştii răspândiţi pe meridianele lumii. Aşa se face că Năstase a câştigat la un vot-două în Albania, Angola, Belarus, China, Coreea de Nord, Cuba, Etiopia, Georgia, Irak, Iran, Pakistan, Rusia, Turkmenistan şi Vietnam.

Atâta câtă e, victoria proştilor se instalează acolo unde se simte în largul ei. În Kazhstan şi Uzbekistan a fost, totuşi, scor egal: securiştii ambasadei au fost pesemne contracaraţi de rudele mai citite sau de inginerii de la oleoduct.

La Paris, Londra, New York, Stockholm, Roma, Madrid, în toată America, Australia şi Europa civilizată, a câştigat zdrobitor Băsescu. Românii care au experienţa modelelor avansate, cei care trăiesc zilnic în mediul civilizaţiei şi respiră formulele de succes ale democraţiei, l-au votat.

Capitalele evoluate au făcut sugestia acestui vot. Exemplu zilnic al inteligenţei sociale a selectat oamenii inteligenţi. Proştii s-au adunat în alte locuri.

România lui Năstase, cea despre care a ţinut să vorbească patetic premierul învins, şi-a trăit, sper, ultimul scrutin. O Românie a omului needucat, rural în sensul rău, bătrân în cel nostalgic şi nepermis de coruptibil în subvenţii de la stat.

O ţară înapoiată, populată de proşti şi săraci, pe care un pesedist bogat vrea să-i târască, fără să-i întrebe, într-o Europă pe care ei nici măcar n-o înţeleg.

Ar fi în interesul tuturor ca această Românie a proştilor să dispară. Şi, până la următoarele alegeri, proştii au timp să se decidă: ori stau acasă, ori se-apucă de citit.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu