constantinbutucstudio.ro, dacă vrei fotograf nuntă

vineri, februarie 13, 2015 19:58
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniSe știe că o fotografie face cât o mie de cuvinte. Dacă adăugăm la aceasta necesitatea ca fotografiile să fie făcute de profesioniști, adică de cei care știu să surprindă farmecul momentului, avem clară utilitatea acestei recomandări. Dacă ești în situația de căuta profesioniști în domeniul fotografiilor de la momentele importante ale vieții, aici gasesti fotograf nunta. Prețurile sunt la nivelul pieței, dar serviciile oferite sunt premium. Sunt oferite servicii de calitate, o granție că amintirile voastre, surprinse în imagini, vor învinge timpul. Puteți avea la nuntă o echipă profesionistă, dinamică și cu experiență, care este receptivă la dorințele noastre, oferindu-ne soluții creative, ce ne vor da un maxim de satisfacție.

Dacă vreți să aveți la nunta sau botezul vostru o echipă cu imaginație, inspirație și potențial creativ, urmați link-ul anterior și veti avea cele mai reușite fotografii de la momentele importante ale vieții voastre. Pe lângă fotografii, puteți avea filmul nunții sau botezului vostru. Filmarea nunții sau botezului va fi făcută cu responsabilitate, calitate și profesionalism, fiind folosite aparate de fotografiat adaptate pentru filmarea Full HDV.

Dacă intrați pe site, puteți vedea și alege dintre următoarele pachete: Nunta Diamond, Nunta Profesional, Nunta Standard, Botez Profesional, Botez Standard, Individual Profesional, Individual Standard, Optionale. Tot pe site aveți datele de contact, adică un formular online, ce poate fi completat și trimis, numărul de telefon, adresa de e-mail, dacă vreți să luați legatura cu echipa de fotografi profesioniști pentru nuntă sau botez. De asemenea, puteți intra pe site pentru a citi materiale interesante despre arta fotografică, pe partea de blog a site-ului. M-a impresionat un material intitulat Tehnici pentru fotografii mai bune, din care aveți un fragment ceva mai jos și care poate fi citit integral numai dacă intrați pe site-ul de la legătura anterioară.

„A face fotografii frumoase implica desigur echipament de calitate, insa si cateva tehnici, o gandire clara. Trebuie sa astepti un moment si sa te gandesti clar la ceea ce incerci sa captezi in fotografie, ceea ce incerci sa imortalizezi. Urmatoarele sfaturi le oferim aici pentru fotografii incepatori, novici in arta fotografica, pentru a-si imbunatati cadrele imortalizate.

1. Apropie-te. De fiecare data cand depistezi ceva ce iti atrage atentia, un cadru, un peisaj, un obiect pe care vrei sa il fotografiezi, trebuie sa apropii cadrul pana in acel punct in care ceea ce fotografiezi sa ocupe aproape in intregime fotografia. Detaliile sunt mult mai interesante vazute de aproape, astfel trebuie sa te apropii suficient de mult pana cand vei reusi sa imortalizezi tot ce te intereseaza.”

Folosiți această recomandare, dacă vreți cei mai buni profesioniști la nunta sau botezul dumneavoastră.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu