Ţiganizarea României încă mai poate fi oprită sau măcar diminuată

luni, ianuarie 5, 2015 18:48
Posted in category Iliescu KGB, Mass-media

Opriţi ţiganizarea României!Țin să precizez, de la început, că nu cred în superioritatea unei rase, adică nu contează dacă ai pielea albă, neagră etc. Nu cred, de asemenea, în superioritatea unei nații, față de alte nații. Cu alte cuvine, nu rasismului, nu discriminării. Dar nici nu pot asista pasiv la țiganizarea României, sintagmă prin care înțeleg înlocuirea tradițiilor noastre populare cu țigăneli ieftine, înlocuirea limbii române cu o limbă țigănească, de cea mai joasă speță. Mai înțeleg prin țiganizarea României faptul că o minoritate ce reprezintă, cu îngăduință, maxim 10% din populația României să-și impună muzica, limbajul, obiceiurile, comportamentul în rândul populatiei majoritare. Nu cred că străbunii noștri, printre care și străbunii mei (bunicul din partea mamei a luptat în al doilea război mondial), au suferit și luptat pentru ca noi, astăzi, să dăm din buric, să folosim “mișto” și “mânca-ți-aș”, să vedem țigani non-stop la televizor. În opinia mea, vinovați pentru această crimă împotriva ființei noastre naționale sunt următorii, în ordinea importanței.

 1. Ilici “KGB” Iliescu, având mama țigancă, după unii, cel care a introdus denumirea artificială de “rom”, a permis accesul în politica înaltă a statului român, pe filiera PSD=PCR, a unor țigani precum Mădălin Voicu sau Marean Vanghelie. Vedeți alte detalii despre țiganizarea României de către Ilici “KGB” Iliescu aici.
 2. Cele două televiziuni importante din România, ProTV și Antenele, dar în special Antenele securistului penal Dan “Felix” Voiculescu. Zi de zi și seară de seară unele televiziuni din România ne-au prezentat țigăneli mizerabile, personaje care au influențat populația fără prea multă carte și discernământ a României. Pe lângă cele două a mai fost mizeria ZeroTV, acest adevărat focar de infecție din România.
 3. Silviu Prigoană și PDL. Dacă nu știați, posturile țigănești Taraf TV și altele asemenea au fost înființate de către fostul parlamentar PDL Silviu Prigoană. Mai mult, țiganca Adriana Bahmuțeanu, alături de acest jeg numit Prigoană, au oferit ani de zile un spectacol grotesc, de ridicat fustele în public, cu ocazia celor 1001 divorțuri și împăcări, adică țiganizarea României în toată regula. Iar acest Silviu Prigoană a apărut drept persoană publică la celebrul “naș” Radu Moraru, cel care azi se dă de ceasul morții în privința invaziei șmecherilor și interlopilor în politică. Auzi, Nașu’, da’ atunci când Prigoană țiganiza România la emisiunea Nașul, de pe B1 TV, nu era nici o problemă? Dar atunci când cântărețul Securității Vadim Tudor își debita minciunile și tâmpeniile la “Nașu” nu era vreo problemă? Dar atunci când infractorul agramat George Becali, prieten cu matale, Radu Moraru, invada mintea românilor cu tot felul de țigăneli și ciobănisme nu era o problemă?
 4. Traian Băsescu, cel care a beneficiat de sprijinul țiganilor, iar în cotrapartidă a refuzat revenirea acestora, în 2010, la denumirea firească de “țigani”, revenire propusă atunci de PDL și Guvernul României (prin Emil Boc, pe atunci președintele PDL și premierul României), precum și de Academia Română. Ca să nu mai vorbim de faptul că Mircea Băsescu a fost înfundat tot de țigani, cu care avea oarece legaturi (până nu faci foc nu iese fum).

Rezultatul acestor acțiuni, și nu numai, este situația prezentată într-un material din 2010.

Opriti tiganizarea Romaniei. Apelul unor intelectuali romani din strainatate, de stricta actualitate

“Presa din Franta a inceput sa ne catalogheze tigani acum 15 ani. Presa din Italia nu ne scoate din tigani, iar elvetienii ne spun ciori si corbi. Norvegienii se plang ca sunt victime ale inselaciunilor din partea tiganilor romani care le vand cupru pe post de aur. Toate aceste natiuni au insa un numitor comun: presa locala, ziaristii din aceste tari, isi apara conationalii, aratand cu degetul Romania, tara care in proportie de 70 % ajunge sa se identifice n Europa cu sintagma de “Tzigania” sau tara tiganilor europeni. Cum s-a ajuns aici? Nu discutam despre impotenta diplomatiei romanesti care si-a facut o traditie din a fi una dintre cele mai – nu slabe, ci fricoase -, lipsite de reactie diplomatice europene, care nu face mai nimic sa apere pozitia romanilor in lume (in Elvetia ciorile de romani sunt strivite in presa de o saptamana si nu exista inca nici o reactie oficiala a MAE, ca doar de aia platim taxe si impozite), ci discutam despre faptul ca, in Romania, este poate singura situatie in care mass-media, nu numai ca nu ia apararea romanilor care tind sa fie identificati cu etnia rroma, insa promoveaza o Romanie manelista.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

7 Responses to “Ţiganizarea României încă mai poate fi oprită sau măcar diminuată”

 1. Eleva de liceu premianta ucisa de tigani in Timisoara | A șaptea dimensiune says:

  mai 3rd, 2015 at 14:44

  […] Tiganizarea Romaniei inca mai poate fi oprita sau macar diminuata […]

 2. Tiganizarea Romaniei a inceput inainte de 1989 | A șaptea dimensiune says:

  mai 5th, 2015 at 16:24

  […] Tiganizarea Romaniei inca mai poate fi oprita sau macar diminuata […]

 3. Spatiul public romanesc dominat de tigani (I) | A șaptea dimensiune says:

  mai 15th, 2015 at 15:27

  […] Tiganizarea Romaniei inca mai poate fi oprita sau macar diminuata […]

 4. PSD-ul tiganizeaza la greu Romania | A șaptea dimensiune says:

  iulie 25th, 2015 at 12:09

  […] Tiganizarea Romaniei inca mai poate fi oprita sau macar diminuata […]

 5. Romania, 10 ani cu Traian Basescu Presedinte, plusuri si minusuri | A șaptea dimensiune says:

  iulie 20th, 2016 at 11:21

  […] Tiganizarea Romaniei inca mai poate fi oprita sau macar diminuata […]

 6. dan says:

  iulie 28th, 2016 at 9:36

  Dar NU FACEM NIMIC !!! Fustele crete isi fac de cap pretutindeni ( intra cate 4, 5 intr-un hipermarket cu maile goale si, dupa 2, 3 ore de umblat printre rafturi, ies cum au iesit, cu mainile in… buzunar) iar aia expulzati din UE au inceput sa creeze probleme din ce in ce mai mari. Prin faptele lor antisociale, grave, aceste rebuturi umane CER, din partea societatii, reactii deosebit de dure. Exista tari care si-au creat retele sociale active, voluntare, care si-au reglat problemele cu delincventii ocoliti de organele de ordine, de lege.

 7. Viorel Lis, tiganul prezentat de Antenele securistului puscarias Felix Voiculescu drept exemplu de (i)moralitate | A șaptea dimensiune says:

  mai 8th, 2019 at 21:07

  […] Tiganizarea Romaniei inca mai poate fi oprita sau macar diminuata […]

Adauga un comentariu