„Corupţia la români este tradiţie” – Viorica Vasilica Dăncilă, premier PSD, din perioada borfaşului Liviu Dragnea

miercuri, iunie 1, 2022 7:35

Viorica Vasilica Dăncilă, premier PSD, din perioada borfaşului Liviu DragneaPe vremea când PSD = ciuma roşie = mafia fura tot în România, adică în perioada 2001-2004, având şefii din Justiţie numiţi din rândurile ciumaţilor roşii, unii foşti activişti comunişti şi foşti securişti, adica PSD-iştii aveau justiţia la şliţul baronilor PSD, exista un personaj al lumii interlope, Radu Mazăre, azi, în 2022, la puşcărie, care cumpăra votul ţiganilor şi aurolacilor din Constanţa (suficient de mulţi prin grija PSD) cu un kil de făină şi un litru de ulei, apoi nişte ani fura fără probleme, în timp ce Mafia TV (Antena 3 şi România TV) vedea Soros şi stat paralel pe pereţi, c-aşa-i într-o ţară bananieră, în ultima ţară din UE, în cea ma coruptă ţară din Europa (Europa fără ruşi, evident).

Din gulagul PSD-ist al drogatului Radu Mazăre, cel care, pe vremea când era primar, 7 luni pe an era plecat în străinătate cu tot soiul de paraşute, iar în Constanţa cădea tencuiala peste bolnavi în spitale, avem întâmplarea adevărată de mai jos. Luaţi cu lămâie, dacă mafioţii din PSD au dat muie României peste 30 de ani.

Muzee SRL din Constanţa SRL

Când ţara arde, nu-i normal să te gândeşti la muzee. Ei bine, acest concept antiintelectual a fost contrazis de adevăraţii oameni de cultură aduşi la putere de alegătorii judeţului Constanţa.

La Constanţa, unde unul dintre marile muzee – Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie – rămas, în urmă cu ceva vreme, orfan de director. Concursul care a urmat pentru promovarea unui nou director l-a lăsat cu buzele umflate pe unul dintre candidaţi. Deh, soarta candidatului asta e: să câştige sau să piardă.

Adevăraţii bărbaţi, însă, nu se lasă la cheremul unor rahaturi de alegeri. De exemplu, bărbatul pe nume Traian Cliante. Iar aşa cum şade bine unui bărbat, bărbăţiei lui Traian îi purta de grijă o iubită – azi (în 2004 – n.m.) soţie – pe nume Florenţa Marinescu.

Florenţa nu era nici dânsa doar femeie: era şi directorul Direcţiei pentru Cultură, Culte şi Patrimoniu a judeţului Constanţa, mutată încă din anul 2000 din PD unde trebuia – la PSD. După ce s-au căsătorit porumbeiişi după ce s-au ales Măzăreii, se povesteşte că doamnei Marinescu i-ar fi venit ideea să-i sugereze Naşului Radu Mazăre să desfiinţeze 2-3 muzee şi să le înlocuiască cu o singură structură administrativă, un soi de muzeu-şef, unde, of course, să fie numit soţul dânsei.

Ei bine, ideea i-a plăcut baronului PSD de Constanţa. Atât de mult, că a îmbunătăţit-o: s-a creat o nouă structură administrativă, dar clanul mazarinilor a găsit că e şi mai bună ideea dacă o să-l pună şef nu pe soţul cucoanei, ci pe omul lor. Aşa a devenit Fănel Surdu, la numai 25 de ani şi cu diploma lui şmecheră de studii economice, cel mai mare jupân de muzee din judeţ.

La ora asta (septembrie 2004 – n.m.), noul mega-muzeu are doar 4 angajaţi, restul îşi omoară timpul prin muzee ca vizitatori. Istorica decizie a fost luată în Consiliul judeţean postorit de Nicuşor Constantinescu (un alt puşcăriaş PSD – n.m.), în ciuda avizului negativ al Ministerului Culturii. („Academia Caţavencu”, nr. 667/2004)

Citeşte şi articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu