Organigrama legumicolă a familiei drogatului Mazăre (din clanul PSD)

marți, septembrie 1, 2020 14:00

PSD, interlopi, stradaVă mai amintiţi de drogatul PSD-ist Radu Mazăre, cazat în prezent la mititica pentru corupţie, cel care venea la vot cu un regiment de paraşute şi îşi petrecea peste jumătate de an prin concedii în insule exotice, în timp ce la spitalele din Constanţa cădea tencuiala peste bolnavi?

Ei bine, în reaua tradiţie PCR-istă (Pile Cunoştinţe Relaţii), Mazăre-din-clanul-PSD avea, pe când era primarul horror al Constanţei, o întreagă gaşcă plantată în funcţii de conducere ale oraşului şi judeţului, ce PSD-ul meu, doar România este a baronilor PSD-işti, iar aia cu “toţi sunt egali”, trecută în Constituţia României, este doar o abureală pentru fraieri.

Ia vedeţi mai jos, într-un text din 2004, cam ce conţinea gaşca drogatului Radu Mazăre, cel care, aflat în vizită la o grădiniţă şi uimit de faptul că băieţii erau separaţi de fetiţe, îi întreabă nonşalant: “Da’ voi nu vă încălecaţi?”. Ce înţelegem din asta? Păi, înţelegem că, majoritatea timpului cât a fost primar al Constanţei, drogatul PSD-ist Radu Mazăre s-a ocupat de încălecări, în timp ce monumente istorice şi alte obiective turistice ale zonei au devenit ruină.

Poat vă întrebaţi cum de-a ajuns un asemenea gunoi primar? Simplu: în preajma alegeri a cumpărat voturile ţiganilor şi asistaţilor din Constanţa, pe fondul absenteismului celorlalte categorii sociale, şi tot mandatul şi-a încălecat regimentele de fufe şi a petrecut, cu droguri şi alcool, prin cluburile din România şi alte locuri exotice.

Dar haideţi să vedem ce scria presa din 2004 despre clanul Mazăre-PSD.

Organigrama legumicolă a familiei Mazăre

Ca să nu ne mai încurcăm cu introduceri, intrigi, cuprins, punct culminant şi încheiere, le amestecăm ca lumea şi iese micul inventar ce urmează.

Viceprimari la Constanţa: Nicolae Nemirschi, fost director de şantier la Aquamagic, investiţia vărului lui Mazăre; Gabriel Stan, fost director PSD a Corpului de Control al Primăriei, trimisul lui Mazăre în magazinele care nu puneau afişe cu el sau, şi mai rău, puneau cu alţi candidaţi.

Consilieri: Nicolae Moga, vecin cu primarul, fost subprefect responsabil cu buna dispoziţie a ziaristelor, printre altele, acţinar mic – în comparaţie cu prefectul (PSD din 2004 – n.m.) de Brăila – la o firmă de construcţii pe bani publici; secretara comisiei Turism-Servicii Publice: ex-responsabila cu protocolul de la primărie, Monica Jucan, fost crainic la TV Neptun, televiziunea lui Mazăre; şef la Urbanism: doctorul Corneliu Dida, strateg al lui Mazăre, preşedinte al CA al Spitalului Judeţean (cu reparaţii începute exact la finalul campaniei electorale, în prezenţa lui Adrian Năstase), apărut masiv la TV Neptun; Alexandru Mazăre, secretarul Comisiei de Buget-Finanţe, fratele primarului. Şi aşa mai departe.

Trecem la Consiliul Judeţean, de unde amintim: Nicuşor Constantinescu, preşedinte, a treia mână a lui Radu Mazăre, şef pe la diferite regii şi CA-uri, cam pe unde vrea muşchiul partidului (PSD – n.m.); Ion Dumitrache, PSD, cu încurcături penale pe tema privatizării Şantierului Naval Midia, făcut cadou de FPS (Fondul Proprietăţii de Stat – n.m.); cam toţi primarii PSD din judeţ, ca să se ştie exact la cine trebuie să ajungă banii; în sfârşit, ca să terminăm în familie, Edi Martin, fiul prefectului Martin, trimis cu Hummer-ul să vadă de afacerile familiei de prin Arad. (“Academia Caţavencu”, nr. 653/2004)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu