Criminalul KGB-ist Putin, un vampir pentru fosta lui soție și pentru lumea civilizată

marți, octombrie 7, 2014 20:48
Posted in category Mass-media

Vladimir Putin, dictatorul RusieiLiudmila Putina, despre Ţarul de la Kremlin: „Un vampir care a supt tot sângele din mine!”

Vladimir Putin păstrează viața personală într-un mare secret, tipic pentru un KGB-ist. Publicația americană Newsweek, cotidian foarte influent, a dezvăluit detalii importante despre viața președintelui rus, notează gordonua.com, citat de jurnal.md.

În articolul „Secretul absolut al vieții de familie a lui Vladimir Putin”, autorul Owen Matthews subliniază că deși șeful de la Kremlin este permanent în vizorul televiziunilor și al aparatelor de fotografiat, viața de familie o ține departe de public.

„Ultimele noutăți despre Rusia vin în concordanță cu activitățile zilnice ale lui Putin. Totuși rudele apropiate le-a ținut departe de lumina reflectoarelor cu o grijă fanatică, în stilul KGB-iștilor”, scrie Matthews.

Totodată, jurnalistul a atras atenția asupra faptului că nu există nicio fotografie confirmativă despre cele două fiice – Maria (29 de ani) și Ecaterina (28 de ani). Chiar și atunci când erau studente în Rusia, foloseau nume false. După prăbușirea avionului malaysian MH-17, un tabloid olandez a scris că una dintre fiicele lui Putin, Maria, ar avea reședință în Olanda. Atât reporterii, cât și protestatarii nu au putut-o găsi, întrucât nu știau cum arată.

Atunci când l-a cunoscut pe viitorul ei soț, Vladimir Putin era îmbrăcat foarte modest, chiar ponosit, iar dacă-l întâlnea pe stradă, nu avea să-i acorde atenție.

În 2008, când ziarul liberal Moskovski Korespondent a informat că Vladimir Putin intenționează să se căsătorească cu gimnasta Alina Kabaeva, editorul publicației a fost forțat să se retragă pentru câteva ore. Fiind întrebat în cadrul unei conferințe de presă despre relația sa cu Kabaeva, Putin a răspuns că nu i-au plăcut niciodată să fie înconjurat de oameni cu fantezii erotice, care își bagă nasul în viața personală a celorlalți.

Un jurnalist care a lucrat timp de trei ani la Kremlin și l-a însoțit pe Putin în delegațiile sale a declarat că a văzut-o pe fosta soție, Ludmila Putin, o singură dată, iar pe copiii săi nu i-a văzut niciodată. Regizorul german Hubert Seipel, cel care a petrecut mult timp cu președintele rus în perioada 2010-2011, susține că nici el nu a văzut niciodată copiii lui Putin.

Cu soția Liudmila s-a întâlnit în 1980, în vremea când aceasta era însoțitoare de bord. Într-un interviu, femeia a declarat că atunci când l-a cunoscut pe viitorul ei soț, Vladimir Putin era îmbrăcat foarte modest, chiar ponosit, iar dacă-l întâlnea pe stradă, nu avea să-i acorde atenție. Totuși pentru că a fost foarte insistent, cei doi s-au căsătorit în 1983.

Ecaterina Putin avea 14 ani atunci și a mărturisit că i s-a interzis să mai meargă la școală. Profesorii veneau acasă.

Fiica președintelui, Maria, s-a născut în aprilie 1985, la Leningrad, iar Ecaterina un an mai târziu, în Dresda, Germania. În acea perioadă, Vladimir Putin se afla într-o misiune KGB. Ambele fete au învățat într-o școală nemțească, iar în 1996 au fost transferate la Moscova. Și-au continuat studiile la Universitatea de Stat din Sankt Petersburg. Maria a urmat Facultatea de Biologie, iar Ecaterina s-a specializat în țările asiatice.

Fetele au acordat un singur interviu, doar în 2000, atunci când Boris Elțin i-a oferit puterea lui Putin. Ecaterina avea 14 ani atunci și a mărturisit că i s-a interzis să mai meargă la școală. Profesorii veneau acasă. La cinematograf erau însoțite de bodyguarzi.

Liudmila Putina a plâns o zi întreagă atunci când a aflat că soțul ei a fost numit în funcția de președinte interimar al țării, fiindcă și-a dat seama că viața lor de familie este aproape de final. Cât privește planurile de viitor ale fiicelor sale, fosta soție a președintelui rus susținea că Maria vrea să studieze managementul, iar Ecaterina ar fi vrut să devină designer. După acel interviu, soții Putin n-au mai vorbit despre copiii lor.

„Președintele rus nu numai că ține fetele în umbră, dar și departe de viața politică, atât pentru binele lor, dar și din cauza unor interese personale. Colegii lui Putin din Kazahstan și Uzbekistan s-au confruntat cu probleme serioase din cauza implicării fiicelor lor în politică”, a mai adăugat Matthews. Potrivit autorului articolului, dispariția fiicelor președintelui rus este o consecință a ocupației Federației Ruse de către Vladimir Putin. Șeful statului rus n-a avut niciodată concurenți în campania electorală, de aceea n-a fost impus de situație să-și prezinte familia public, așa cum obișnuiesc să facă occidentalii. Și din moment ce nu există opoziție politică, nu are cine să-l acuze de ipocrizie pentru că și-a ascuns familia de ochii lumii, precum și de atitudinea sa față de valorile familiei. Jurnalistul a citat-o pe Irene Pietsch, prietena fostei doamne Putin, care a spus că mariajul dintre Ludmila și Vladimir Putin a fost lipsit de dragoste și afecțiune. „Nu bea, nu mă bătea, însă a fost ca un vampir care a supt tot sângele din mine”, s-a destăinuit Liudmila Putina prietenei sale.

Massmedia din Rusia este strict controlată de Kremlin și nu a încercat niciodată să relateze vreun detaliu despre familia prezidențială.

Matthews a mai adăugat că mass media din Rusia este strict controlată de Kremlin și nu a încercat niciodată să relateze vreun detaliu despre familia prezidențială. Chiar și în iunie 2013, când fusese anunțat oficial divorțul lui Vladimir Putin de soția sa Liudmila, televiziunea națională a fost foarte loială. Informația a fost difuzată într-o singură zi, iar ulterior această informație despre viața președintelui parcă a dispărut.

„Ea a trăit 30 de ani în umbră. După divorț, toate informațiile despre Liudmila Putina de pe site-ul Kremlinului au fost șterse, astfel fiindu-i denigrată imaginea. În conformitate cu legea, dânsei ar trebui să-i revină jumătate din salariul președintelui, din totalul de 102 000 de dolari. Cu toate acestea, n-a fost publicată nicio informație despre divorț. Putin a creat o Rusie ca pe vremuri, când oamenii erau retușați în istorie”, a încheiat Owen Matthews, în cotidianul american Newsweek.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

4 Responses to “Criminalul KGB-ist Putin, un vampir pentru fosta lui soție și pentru lumea civilizată”

 1. Fost agent KGB: Putin a ucis 224 de rusi | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 28th, 2015 at 20:53

  […] Criminalul KGB-ist Putin, un vampir pentru fosta lui soție și pentru lumea civilizată […]

 2. Extremistii unguri din Harghita si Covasna sunt finantati de Moscova | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 6th, 2016 at 12:06

  […] Criminalul KGB-ist Putin, un vampir pentru fosta lui soție și pentru lumea civilizată […]

 3. KGB-istul criminal Vladimir Putin si-a mai lichidat un adversar | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 16th, 2016 at 19:25

  […] Criminalul KGB-ist Putin, un vampir pentru fosta lui soție și pentru lumea civilizată […]

 4. Rusia a devenit proprietatea criminalului KGB-ist Putin | A șaptea dimensiune says:

  martie 5th, 2016 at 12:29

  […] Criminalul KGB-ist Putin, un vampir pentru fosta lui soție și pentru lumea civilizată […]

Adauga un comentariu