Rusia, adevărata față

vineri, iulie 18, 2014 14:13
Posted in category Mass-media

Vladimir PutinRusia a fost dintotdeauna un vector al răului, implicată în deportări, genocid, masacre, asasinate etc. În spatele unei societați înapoiate economic, s-a ascuns întotdeauna fiara gata oricând să ucidă. Niciodată rușii nu au oferit ceva gratis, spre binele unei comunități. Ei întotdeauna au urmărit transformarea acelei comunități în sclavi ai rușilor. Să ucizi mii de prizioneri polonezi, în masacrul de la Katyn, cum au făcut rușii, apoi să dai vina pe nemți, cum au făcut toți bolșevicii ruși până la Mihail Gorbaciov (primul care a recunoscut masacrul), este cea mai bună dovadă a înjosirii și disprețului față de valorile umane în care trăiesc rușii (elita lor conducătoare). Acest KGB-ist criminal numit Vladimir Putin nu este cu nimic mai prejos decât un Stalin sau un Brejnev. Aceeași mentalitate de agresor, care-și trimite ucigașii în Ucraina, Basarabia sau Georgia. Citeam recent că Rusia plătește pensiile celor din Transnistria, parte a unei țări independente, recunoscută de ONU și Rusia. Vă dați seama cât respect au rușii față de independența unei țări. În spatele acestor agresiuni repetate la adresa altor țări se ascunde, însă, o realitate crudă a societății rusești. O realitate pe care propaganda bolșevică a lui Putin, mai ales Vocea Rusiei, o trec sub tăcere. Rusia este o țară bolnavă economic și social, ce trăiește din violența ce ucide, nu din civilizația ce construiește. Iată mai jos câteva adevăruri bine ascunse de propaganda țarului Putin.

 • Rusia consumă 21% din cantitatea totală de heroină produsă la nivel global, situându-se astfel pe primul loc în lume. În fiecare an, în Rusia se vând 90 tone de heroină, care valorează circa 11 miliarde de dolari. Rusia ocupă locul trei în lume după numărul de narcomani, urmând Afganistanul și Iranul.
 • Tinerii ruși cheltuiesc anual circa 2,5 miliarde de dolari pentru droguri. În fiecare zi, în Rusia mor aproximativ 100 de persoane din cauza narcomaniei.
 • Un simplu locuitor al Rusiei consumă în fiecare an 18 litri de alcool. Potrivit experților ONU, populația unei țări începe să degradeze dacă anual se consumă opt litri de alcool pe cap de locuitor.
 • În Rusia poți cumpăra un pachet de țigări cu 30 de cenți, iar o sticlă de apă potabilă costă mai mult decât o sticlă de bere. Doar 1% din apa potabilă consumată de cetățenii ruși corespunde normelor mondiale ale calității.
 • Produsele cel mai des contrafăcute sunt CD-urile, hainele, încălțămintea, băuturile spirtoase, medicamentele și piesele auto. În funcție de ramura industrială, volumul producției contrafăcute de pe piață constituie 30-90%.
 • 1,5% din populația Federației Ruse posedă 50% din bogățiile țării.
 • 92% de întreprinderi industriale mari, bănci etc. aparțin investitorilor străini.
 • Pentru 30 mii de persoane fără adăpost din Sankt Petersburg există doar 300 de locuri în centrele de plasament.
 • Salariul minim, mai mic decât în România!
 • În Rusia, doar nouă persoane din 100 dețin arme înregistrate.
 • În Federația Rusă există 1.872.000 de deputați și funcționari ai organelor de conducere de toate nivelele, 529 mii de preoți și lucrători ai lăcașurilor sfinte,1.843.000 de notari, avocați și deținuți, 1.977.000 de detectivi și agenți de pază și peste 8,4 milioane de șomeri.
 • În total, în Rusia trăiesc 93.450.000 de bugetari.
 • 90% din știrile difuzate de televiziunile din Moscova vorbesc într-o notă pozitivă despre guvernare. Cel puțin 80% din mass-media rusă sunt controlate de autorități.
 • În SUA dintr-o tonă de petrol se produc 450 litri de benzină, în Rusia – doar 150 litri. În prezent, în Rusia activează 27 de combinate petroliere, toate fiind construite până la 1990. Pe de altă parte, în ultimele două decenii s-au construit 1600 de fabrici de băuturi alcoolice.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

7 Responses to “Rusia, adevărata față”

 1. Criminalul Vladimir Putin, un monstru ce trebuie oprit says:

  iulie 23rd, 2014 at 10:10

  […] Rusia, adevărata față […]

 2. Un alt ziarist ucis în Rusia lui Putin says:

  august 11th, 2014 at 14:12

  […] pe țoapa care-i execută ordinele. Repet, le recomand rahaților de la Antena 3 să meargă în Rusia și, la o oră de maximă audiență, să-l facă pe Putin mafiot, nebun etc. În câteva zile vor […]

 3. Despre SUA, Ucraina, razboi si, evident, Romania | A șaptea dimensiune says:

  februarie 6th, 2015 at 17:09

  […] Rusia, adevărata față […]

 4. Armeanul Vosganian, omul rusilor | A șaptea dimensiune says:

  februarie 14th, 2015 at 22:00

  […] Rusia, adevărata față […]

 5. Rusia, o tara inapoiata, dar cu ambitii imperiale | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 19th, 2015 at 16:31

  […] Rusia, adevărata față […]

 6. Criminalul KGB-ist Putin, un vampir pentru fosta lui soție și pentru lumea civilizată | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 28th, 2015 at 20:44

  […] Rusia, adevărata față […]

Adauga un comentariu