Rusia a devenit proprietatea criminalului KGB-ist Putin

sâmbătă, martie 5, 2016 12:26
Posted in category Istorie, Mass-media

De la stanga: Hitler, Stalin, PutinDin păcate pentru progresul omenirii, din cauza acestui paranoic numit Vladimir Putin, stăm zi de zi sub amenintarea unui război nuclear, ce ar însemna sfârșitul civilizației, asa cum o cunoaștem azi. În timp ce în Rusia KGB-istului criminal Putin se moare de foame (au fost găsiti oameni morți din cauza sărăciei pe străzile Moscovei), în timp ce soldatii rușii, unii foarte tineri, sunt aduși în sicriu de prin Ucraina sau Siria, acest paranoic criminal numit Putin continuă să amenințe în stânga și în dreapta cu un posibil război nuclear. Este cazul clasic al dictatorului care a pierdut contactul cu realitatea și, după ce își lichidează toți oponenții din propria țară, trece la amenintarea vecinilor sau a altor țări care, nu-i asa, au “tupeul” să existe, iar Rusia ar dori să le ocupe sau să le radă de pe fața pământului.

Multe semne ale paranoii lui Putin le-am descoperit pe Facebook, fiind postate de cei plătiți de ruși, adică rusofilii din slujba Kremlinului. De exemplu, o știre ce a circulat de câteva ori pe net povestea despre dorința criminalului KGB-ist Putin de a împărți Ucraina între Rusia, Polonia și România (sau Rusia, Ungaria și România). Adică acest Hitler al secolului XXI împarte țări independente, recunoscute de ONU, după bunul său plac. Ce să mai: Ucraina este moșia lui Putin și, nu-i așa, o dă cui vor mușchii lui. O alta știre postată de jegurile rusofile spunea ceva de genul că Putin a mers la o fabrică de șuruburi și a făcut ordine acolo. Vă dați seama: muncitorul rus nu muncește eficient pentru bani, pentru a promova în carieră sau pentru a da bine la CV! Nu, el muncește doar de frica pedepsei, precum în Comuna Primitivă, ca nu cumva șeful de trib, adica Putin, să-l împuște, eventual. Aceasta-i Rusia barbară, care amenință lumea civilizată cu un razboi nuclear.

Tot pe net am zărit o știre în care se spunea că, în Rusia, s-au introdus în școli ore de pregătire militară, precum era pe vremea lui Stalin, cel mai mare criminal din toate timpurile. Astfel, era prezentat un filmuleț în care elevii de liceu, inclusiv fete, erau învățati să tragă cu arma, de desfacă o armă etc. Vă dați seama ce este în Rusia? O adevarată cazarmă, în care este proslăvită făptura ariană a rusului bețivan, gata oricând să moară, în schimbul unei sticle de votcă, pentru Tătucul Suprem, Dumnezeul rușilor, Vladimir Putin.

Democrația a murit demult în Rusia criminalului KGB-ist Putin

Un aspect important al democratiei este posibilitatea, teoretic cel puțin, ca oricine să poată ajunge în cea mai înaltă functie a statului. Un oarecare ar putea ajunge, într-o anumită conjuctură, președintele țării. Nu este cazul Rusiei dictatorului criminal Putin. Acesta deja pregătește viitorul președinte al Rusiei. Ce contează ce vor vota “fraierii” de alegători în Rusia, voturile fiind numărate de acest nou Stalin al Rusiei, de cei din gașca sa de mafioți, toți miliardari și stăpânii economici ai Rusiei. Dacă mișcă unul în front, este lichidat rapid, deși nu cred că mai mișcă cineva prin Rusia lui Putin. Așadar, în Rusia, s-a instaurat deja dinastia KGB-iștilor criminali, iar alegerile sunt o farsă pentru țoape precum Merkel, femeia diabolică ce ar mai vinde odată România rușilor, cum a făcut Hitler, prin pactul de neagresiune cu Stalin. În opinia mea, Germania și Rusia sunt cele mai diabolice țări din Europa, iar în timp au fost cauzele razboaielor care au devastat continentul.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

4 Responses to “Rusia a devenit proprietatea criminalului KGB-ist Putin”

 1. Trolii KGB-istului criminal Vladimir Putin au invadat Internetul | A șaptea dimensiune says:

  martie 9th, 2016 at 21:06

  […] Rusia a devenit proprietatea criminalului KGB-ist Putin […]

 2. Ei, rusii, acesti criminali care au adus numai lacrimi si suferinta pe unde au trecut | A șaptea dimensiune says:

  martie 15th, 2016 at 20:14

  […] Rusia a devenit proprietatea criminalului KGB-ist Putin […]

 3. Unul din aliatii criminalului KGB-ist Putin isi ucide opozantii prin fierbere | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 27th, 2016 at 14:10

  […] Rusia a devenit proprietatea criminalului KGB-ist Putin […]

 4. Ucrainieni macelariti in propria tara de rusii criminalului KGB-ist Putin | A șaptea dimensiune says:

  mai 29th, 2016 at 11:52

  […] Rusia a devenit proprietatea criminalului KGB-ist Putin […]

Adauga un comentariu