Dictatura KGB-istului Putin face alte victime

marți, august 19, 2014 17:25
Posted in category Mass-media

Vladimir PutinKGB-istul Putin este un agresor și trebuie tratat ca atare de organismele internaționale

Rușii, avându-l în frunte pe criminalul Putin, trăiesc în plin Ev Mediu. Într-o lume în care demult nu se mai pune problema agresiunii armate, acest KGB-ist nenorocit folosește metodele criminale ale secolului XX, pentru a-și acoperi eșecul economic și de civilizație pentru o Rusie muribundă. Ce lasă în urmă acest criminal care ar trebui jupuit de viu? Spaima unui război sau, de ce nu, chiar un posibil război. Ceea ce nu știu cretinii din România care au limba în fundul lui Putin este un adevăr simplu: dacă intră NATO în război, acesta va fi NUCLEAR, idioții lu’ Pește, doar nu credeți că un dezaxat ca Putin nu ar folosi armele nucleare la o adică. Javrele nenorocite, care fac pe ele de admirație pentru acest jeg numit Vladimir Putin, trebuie să înțeleagă faptul că Rusia sprijină niște criminali, care au rupt un teritoriu din Ucraina, stat recunoscut de ONU și Rusia. Ce ar fi, românași proști, dacă și Ungaria ar face la fel: ar trimite arme în Harghita și Covasna? L-ați mai linge în cur pe Orban? Și ca să închei: jigodiile rusofone sunt identice cu cele care apără comunismul. Poate chiar le-ar conveni dezmembrarea României, știut fiind faptul că bolșevicii au fost scoși în afara legii tocmai pentru că doreau dezmembrarea României mari (au și contribuit până la urmă la furtul Basarabiei de către ruși). Haideți, așadar, să vedem ce se mai întâmplă în dictatura lui Putin. Chiar nu-i niciun lunetist disponibil în Federația Rusă?

Patru cetățeni ruși vor face închisoare pentru că au protestat împotriva lui Putin

Un tribunal din Moscova a condamnat luni 4 persoane la pedepse cu închisoare pentru că au participat la proteste împotriva președintelui rus Vladimir Putin, organizate în mai 2012.

Aleksei Gaskarov, 29 de ani, şi Aleksandr Margolin, 42 de ani, au fost condamnaţi la câte trei ani şi jumătate de detenţie, în timp ce Ilia Guşin, 25 de ani, a fost condamnat la doi ani şi jumătate, în cadrul cazului „Bolotnaia” de la numele pieţei din centrul Moscovei unde a avut loc această manifestaţie împotriva revenirii lui Vladimir Putin la Kremlin, scrie AFP.

De asemenea, Elena Kohtareva, o pensionară în vârstă de 58 de ani, a fost condamnată la trei ani şi şapte luni cu suspendare.

Manifestaţia din 6 mai 2012, în urma căreia aproximativ zece persoane au fost deja condamnate la pedepse cu închisoarea, în timp ce altele îşi aşteaptă încă sentinţa, s-a soldat cu violente confruntări între protestatari şi poliţie, pentru care ambele părţi se acuză reciproc.

Zeci de persoane, majoritatea cărora sunt simpli cetățeni, care nu aparțin de niciun partid politic, au fost deja condamnate la pedepse cu închisoarea pentru aceste manifestaţii, în timp ce altele îşi aşteaptă încă sentinţa. (Sursa)

O jurnalistă de la Russia Today a recunoscut că răspândeşte „minciuni” pentru Putin şi a demisionat

Sara Firth, prezentatoare la Russia Today, , a demisionat vineri de la postul pro-Kremlin, subliniind într-un mesaj postat pe Twitter că face acest gest „pentru adevăr”.

„Am demisionat astăzi (vineri) de la RT. Am un respect uriaş pentru mulţi din echipă, dar sunt pentru adevăr”, scrie Firth, în mesajul său.

Potrivit Mediafax, jurnalista şi-a anunţat demisia la scurt timp după ce a scris în alt mesaj, postat tot pe Twitter, că prezentatorii Russia Today „lucrează pentru Putin” şi răspândesc „minciuni”. Ea a acuzat postul că le cere prezentatorilor săi să „ascundă adevărul”.

„Lucrăm pentru Putin. Ni se cere zilnic dacă nu să-l ignorăm total, să ascundem adevărul”, a scris ea în acest prim mesaj. „Regula 1 în ghidul stilului RT: Este ÎNTOTDEAUNA vina Ucrainei* (*adaugă alt nume după caz)”, a mai denunţat prezentatoarea.

„Ieri (joi), când a apărut ştirea (despre prăbuşirea avionului Malaysian Airlines în Ucraina), parcă simţeai o lovitură în stomac”, a povestit Firth într-un interviu pentru revista britanică Press Gazette. „Şi am intrat în camera ştirilor, iar ei difuzau mărturia unui martor ocular de Dumnezeu-ştie-unde care dădea vina pe Guvernul ucrainean”, a adăugat Firth.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

4 Responses to “Dictatura KGB-istului Putin face alte victime”

 1. Criminalul KGB-ist Vladimir Putin așterne întunericul peste Rusia says:

  septembrie 20th, 2014 at 14:18

  […] Dictatura KGB-istului Putin face alte victime […]

 2. Criminalul KGB-ist Putin, un vampir pentru fosta lui soție și pentru lumea civilizată says:

  octombrie 7th, 2014 at 20:48

  […] Dictatura KGB-istului Putin face alte victime […]

 3. Articolul care i-a scos din minti pe rusii criminalului KGB-ist Putin | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 3rd, 2015 at 20:08

  […] Dictatura KGB-istului Putin face alte victime […]

 4. Criminalul KGB-ist Putin plateste o armata de postaci care-i fac apologia pe net | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 6th, 2015 at 18:41

  […] Dictatura KGB-istului Putin face alte victime […]

Adauga un comentariu