Fost agent KGB: Putin a ucis 224 de rusi

luni, decembrie 28, 2015 20:53
Posted in category Mass-media

Vladimir PutinCriminalul KGB-ist Vladimir Putin nu a condamnat niciodată crimele lui Stalin, ci, dimpotrivă, a căutat să le justifice

Nu poți fi decât un jeg uman din moment ce te ștergi la cur cu memoria a peste 50 de miloane de oameni, ucisi de paranoicul Stalin. Mulți dintre ei comuniști, adică tovarăși ai celui mai mare criminal din toate timpurile. Cu asemenea modele diabolice este clar cum gândește acest nenorocit numit Vladimir Putin, care se visează mare erou în lumea de azi. Sărmanul bolnav mintal nu realizează că este doar un criminal, din sirul de criminali pe care i-a dat istoria. Nu poți să ordoni asasinarea unui Om (cu “O” mare) numit Boris Nemtov, mitraliat în plină zi, și să aștepți rasplata istoriei. Au asteptat-o în zadar un Hitler sau un Ceausescu, cei care și-au asuprit propriile popoare, și nu numai, asa încât acest Putin trăiște probabil într-o lume paralelă, în care este lins în fund de tot felul de aplaudaci care văd în el un mare om politic.

Criminalul KGB-ist Vladimir Putin se trezește în Evul Mediu: amenință cu forta pe oricine crede că-i este dușman

Numai România a fost amenințată de foarte multe ori. Amenințări reluate de filosovieticii care ar vinde, din nou, o bucată de țară Maicii Rusia. A atacat Ucraina încălcând toate tratatele internaționale pe care le-a semnat Rusia de-a lungul timpului. Nu-și retrage trupele din Transnistria deși bețivanul Boris Eltin, cel care l-a lăsat urmas pe tronul Rusiei, a semnat un document internațional prin care se angaja să-și retragă trupele din Transnistria. Nu exclude un război nuclear deși un asemenea genocid ar însemna sfârșitul lumii (civilizației așa cum o cunoaștem azi). Poate fi acest Putin un individ normal? Dar un politician normal? Și se crede erou (hăă, hăăă, hăăăă). Și mai sunt și jeguri care-l laudă pe acest paranoic ce trebuie internat urgent la psihiatrie.

Fost agent KGB: Vladimir Putin a pus la cale prăbusirea în Egipt a unui avion în care se aflau 224 de oameni, 217 turiști ruși și 7 membri ai echipajului

Zborul Metrojet 9268 urma sa transporte, in ultima zi a lunii octombrie, 217 turisti rusi de pe coasta Marii Rosii acasa la Sankt Petersburg. Echipajul format din 7 persoane este unul experimentat, capitanul Valey Yurievich Nemov avand 12.000 de ore de experienta.

Strategia pusa la cale de Putin si apropiatii sai s-ar fi materializat intr-un dosar ce continea inclusiv modalitati de aplicare. Ofiterii din serviciile secrete au venit cu ideea de a pune o bomba intr-un avion de linie, de a-i acuza pe islamisti de terorism si de a castiga astfel dreptul de a interveni pentru anihilarea lor. Dupa ce planul a fost aprobat, s-a trecut la aplicarea lui.

Concret, un agent secret si-a luat o vacanta in Egipt, la Sharm el-Sheikh. Acolo a inceput o idila cu o rusoaica, iar la plecare i-a inmanat un „cadou” pe care ea trebuia sa-l livreze parintilor lui, in tara natala. Pachetul era bomba care a distrus avionul.

Boris Kapichkov sustine ca explozibilul este ciclonit, un substitut puternic pentru TNT, iar detonatorul – un EHV-7, construit exclusiv pentru fortele speciale. (Sursa (citeste mai mult))

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

5 Responses to “Fost agent KGB: Putin a ucis 224 de rusi”

 1. Extremistii unguri din Harghita si Covasna sunt finantati de Moscova | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 6th, 2016 at 12:05

  […] Fost agent KGB: Putin a ucis 224 de rusi […]

 2. KGB-istul criminal Vladimir Putin si-a mai lichidat un adversar | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 16th, 2016 at 19:23

  […] Fost agent KGB: Putin a ucis 224 de rusi […]

 3. Rusia a devenit proprietatea criminalului KGB-ist Putin | A șaptea dimensiune says:

  martie 5th, 2016 at 12:26

  […] Fost agent KGB: Putin a ucis 224 de rusi […]

 4. Trolii KGB-istului criminal Vladimir Putin au invadat Internetul | A șaptea dimensiune says:

  martie 9th, 2016 at 21:08

  […] Fost agent KGB: Putin a ucis 224 de rusi […]

 5. Ei, rusii, acesti criminali care au adus numai lacrimi si suferinta pe unde au trecut | A șaptea dimensiune says:

  martie 15th, 2016 at 20:15

  […] Fost agent KGB: Putin a ucis 224 de rusi […]

Adauga un comentariu