Cum a pus PSD = ciuma roşie = mafia Poliţia în slujba infractorilor

marți, ianuarie 5, 2021 14:53

PolitistiÎn Românica mai nimic nu este cum ar trebui să fie. Cum ar fi normal, cum ar fi firesc. Parlamentarul nu este în slujba cetăţenilor, ci impotriva lor, furându-i şi moţăind în Parlament, în loc să-i reprezinte pe oameni. Poliţistul nu este de partea celor cinstiţi, ci de partea celor care sar cu şpaga, iar cu şpaga sar interlopii.

Sper că n-aţi uitat de cazul acelei fete din Caracal, Alexandra, cea care a sunat la 112 sperând că România are Poliţie. Are pe naiba! Rahatul ăsta de ţară are doar nişte grobieni îmbrăcaţi în uniforme, plătiţi regeşte din banii “proştilor” care mai şi muncesc în această ţară – nu din ce fură interlopii protejaţi de poliţişti – , mulţi dintre ei burtoşi cu palate şi averi, mai ales şefii de prin Poliţie, făcute nu din salariul de bugetar, ci din corupţie.

Rahaturile de televiziuni din Românica a ţinut-o vreo lună tanga-langa cu frăţia dintre Poliţie şi interlopi în Oltenia, cea mai ţiganizată şi mai roşie regiune a României. Dar s-a întâmplat ceva concret? A ajuns vreun poliţist care nu şi-a făcut treaba, şi din această cauză a murit copila, la puşcărie? Nuuu! A fost degradat vreun poliţist care era mână-n mână cu interlopii? Nuuu! Doar prostimea a căscat gura vreo lună la tembelizor, ca să aibă ce bârfi. Iar tembeliziunile şi-au făcut audienţă din moartea copilei şi au mai intrat în nişte conturi mai mulţi bani, din reclame.

Ei, dar miliţianul român nu este de ieri, de alaltăieri aşa, predispus să mângâie părinteşte pe creştet, în aşteptarea şpăgii, orice interlop, orice traficant, orice infractor. În 2004, pe când PSD guverna România, ce credeţi că făcea Poliţia Română! Primea scutere de la o firmă acuzată că a dat ţepe financiare de aproape 500 de miliarde de lei vechi. Haideţi să vedem un material pe această temă.

Poliţia română nu este scutită de scutere

Ştiţi ce am remarcat în ultima vreme (iulie 2004 – n.m.). Agenţii de circulaţie se plimbă prin oraş cu nişte scutere albastre, inscripţionate cu expresia “Paneuro Trading”. Se mai îndoieşte cineva că Poliţia a primit o sponsorizare în scutere de la firma Paneuro Trading? Nu? Foarte bine!

Deci, aşa cum ne-am dat seama cu toţii, Poliţia a primit o sponsorizare, în scutere, de la Paneuro Trading, şi cum altfel s-ar putea revanşa poliţiştii decât plimbându-se cu scuterele prin oraş şi făcând reclamă sponsorului?!

Şi acum să schimbăm puţin viteza, ambreind uşor nişte documente, şi să vă spunem că, în perioada iunie 1997 – iunie 2004, firma Paneuro Trading, sponsorul Poliţiei, a dat ţepe financiare de aproape 494 de miliarde de lei (vechi – n.m.). Băncile un Paneuro Trading avea conturi (Banca Comercială Română, Alpha Bank, Raiffeisen Bank) au refuzat să achite, în numele clientului lor, mai multe instrumente de plată emise de Paneuro Trading în numele a diverşi parteneri de afaceri: BCR – 612 milioane (lei vechi – n.m.), Alpha – 315 miliarde (lei vechi – n.m.), Raiffeisen – 178 de miliarde (lei vechi – n.m.).

Situaţia firmei Paneuro Trading este, deci, destul de albastră, dar la fel de albastre sunt şi scuterele cu care se plimbă poliţiştii. Acum înţelegeţi cum ajunge un scuter competitiv să se transforme într-un stat captiv? (“Academia Caţavencu”, nr. 657/2004)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu