Cum a racolat primari organizaţia infracţională cu acronimul PSD

luni, august 19, 2019 10:35

PSDZamfir Iorguş a fost paralizat de social-democraţie

În anul 1996, primarul ţărănist al Mangaliei, Iorguş Zamfir, contesta candidatura lui Ion Iliescu la demnitatea de preşedinte al ţării. “Aceasta este calea spre dictatură. Vă rog să-mi admiteţi contestaţia şi să respingeţi candidatura domnului Ion Iliescu, pentru binele poporului român şi imaginea României în străinătate. Vă rog să dispuneţi citarea mea la Curtea Constituţională.” Acesta este textul scrisorii lui Iorguş, adresată Biroului Electoral Central.

Un sondaj al Organizaţiei Pro Democraţia, îl scotea pe Iorguş, în anul 2000, drept cel mai credibil primar din ţară. Sondajele din acel an, 2000, îi acordau 83 de procente în cursa electorală pentru ocuparea postului de primar. Pe care l-a câştigat, a doua oară consecutiv, pe listele CDR (Convenţia Democrată Română – o uniune de partide şi grupări politice, din care au făcut parte PNŢCD, PNL, UDMR etc., n.m.).

Pe 23 iulie 2001, Iorguş şi-a dat demisia din toate funcţiile din PNŢCD şi din calitatea de membru de partid. El a cerut în mod expres ca demisia să nu fie făcută publică, pentru ca a doua zi s-o popularizeze chiar el însuşi, într-o manieră cel puţin bizară.

Dudu Ionescu (fost ministru ţărănist de Interne – n.m.) l-a motivat, zicând că “nu toţi pot rezista la şantaje şi presiuni”. Dudu ştia ce spune. Investiţiile din Mangalia au fost îngheţate de glaciaţiunea cabinetului Năstase (fostul puşcăriaş, ajuns prim-ministru în perioada 2001 – 20004, n.m.). Iorguş a fost pus pe scaunul electric al partidului de guvernământ (PSD – n.m.) şi terorizat doi ani de zile.

Până la urmă, epuizat şi cu nervii lichefiaţi, a fost aspirat de maşina infernală a PSD, care şi-a deschis brusc baierele pungii, şi Mangalia a fost salvată de la pieire, înec, cutremure şi erupţii vulcanice.

Iar Dudu Ionescu, pe care nu l-a şantajat absolut nimeni, s-a înscris, stors complet de imaginaţie, în PUR (Partidul Umanist Român, cică partid, creaţia monstrului de după 1989, securistul, turnătorul, puşcăriaşul Dan “Felix” Voiculescu; Dudu Ionescu, la fel ca Victor Ciorbea, s-a repezit la sliţul securiştilor din PSD şi partidele satelit, unde a supt temeinic sperma mafioţilor roşii, în schimbul unor arginţi – n.m.).

Informaţii preluate din “Academia Caţavencu”, nr. 625/2003.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu