Cum a ucis dictatura comunistă pe cei mai buni fii ai neamului românesc

luni, decembrie 21, 2009 13:25

TimisoaraPentru nostalgicii dictaturii comuniste, cei pentru care întrega lume se reducea la activiştii bolşevici care gândeau pentru ei, avem o descriere a modului în care erau ţinuţi închişi deţinuţii politici în temniţele comuniste. Pentru vina că s-au născut în România, şi nu în Franţa, de exemplu, ofiţerii armatei române, medicii, preoţii sau profesorii, care gândeau altfel decât trădătorii de neam şi ţară veniţi pe tancurile ruşilor, au sfârşit în lagărele bolşevice, comparabile cu lagărele naziste de tortură. Iată cum povesteşte fostul deţinut politic Gheorghe Grecu (“Academia Caţavencu”, nr. 36/2008) condiţiile din temniţa comunistă “Neagra”:

“Un beci complet închis, în care era mereu noaptea. Nu exista lumină … Întunericul din ea era mai negru decât întunericul unei nopţi fără lună şi stele în mijlocul unei păduri. Pe jos era mereu o mâzgă de câteva palme. Era noroi amestecat cu fecale şi urină. Nu exista tinetă unde să-şi facă nevoile deţinutul închis aici. Aerul nu era aer, era miros de iad. Prin întuneric mişunau şobolanii. Când deţinutul se aşeza pe scaun, dacă dibuia acest singur obiect pe care se putea sta, şobolanii i se urcau pe cap. După 48 de ore de întuneric profund, deţinutul pierdea noţiunea timpului, nu mai ştia dacă afară e zi sau noapte. După alte 48 de ore surveneau halucinaţiile.

Iar toate aceste suferinţe devin obiect de batjocură, atunci când zeroTV face emisiuni despre 1989, în care acest popor este tratat ca popor de sclavi, vândut unui cizmar. Se aude mereu clişeul “Ne-am ucis conducătorul!”.

Despre care conducător este vorba: de cel care s-a autoproclamat preşedintele Republicii Socialiste România în 1971, de cel care şi-a eliminat, precum Hitler, toţi adversarii politici, de cel care provenea dintr-un partid adus la putere în România de cel mai mare criminal al tuturor timpurilor, adică Stalin? Pentru foştii pupincurişti bolşevici, o informaţie utilă: primul preşedinte al României a fost cel ales la 20 mai 1990 (chiar daca si in acest caz sunt ceva probleme).

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

5 Responses to “Cum a ucis dictatura comunistă pe cei mai buni fii ai neamului românesc”

 1. Cum au torturat comuniștii oameni nevinovați pentru un singur cuvânt rostit | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 19th, 2015 at 19:18

  […] Cum a ucis dictatura comunistă pe cei mai buni fii ai neamului românesc […]

 2. Nu conteaza ce a fost in 1989, important este doar sfarsitul comunismului | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 7th, 2015 at 7:57

  […] Cum a ucis dictatura comunistă pe cei mai buni fii ai neamului românesc […]

 3. Eroul basarabean Ioan Pelivan, ctitor al Marii Uniri din 1918, ucis de comunisti | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 3rd, 2016 at 13:34

  […] Cum a ucis dictatura comunistă pe cei mai buni fii ai neamului românesc […]

 4. Şi fără UTC, vom avea în şcoală comunism ca la carte | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 7th, 2016 at 15:17

  […] Cum a ucis dictatura comunistă pe cei mai buni fii ai neamului românesc […]

 5. Republică, măreaţă şatră | A șaptea dimensiune says:

  mai 3rd, 2016 at 18:16

  […] Cum a ucis dictatura comunistă pe cei mai buni fii ai neamului românesc […]

Adauga un comentariu