Nu contează ce a fost în 1989, important este doar sfârşitul comunismului

luni, decembrie 22, 2014 19:32

De Craciun ne-am luat ratia de libertateE foarte bine dacă a fost o lovitură de stat. Păcat doar că a fost dată de comuniștii eșalonului secund

În ultimii 25 de ani am căpatat certitudinea eficienței spălării creierelor de către “iobagii” cizmarului analfabet, vreme de 25 de ani. Aceasta a fost cea mai criminală acțiune desfășurată de olteanul ce și-a adus toate rudele în Comitetul Central al unui partid înființat și finanțat de Moscova, adică de rușii care ne-au furat Basarabia, nordul Bucovinei și ținutul Herței. Așa se face că, vreme de un sfert de secol, dictatorul ateu care a înfometat acest popor, care a demolat clădiri istorice, care a ras sate întregi, adevărate comori ale neamului românesc, este lins între fese zilnic, de bunici, copii și nepoți. Bunicii din cauza creierului spălat înainte de 1989, iar copii și nepoții cu creierul spălat după, de către bunici, școală sau nebunatici neinternați la nebuni, precum cântărețul Securității Vadim Tudor, sau cel cu limba adânc înfiptă în curul lui Ceașcă, Adrian Păunescu pe numele lui.

Între dictatorul cizmar Ceaușescu Nicolae și Ion Iliescu, îl prefer pe al doilea cu toate păcatele sale

Am constatat niște aberații cât casa în această țară de căcat: cei de “dreapta” care-i înjură la greu pe Iliescu sau Ponta, au un adevărat cult pentru un criminal precum Ceaușescu Nicolae. Până una alta, Iliescu, Năstase sau Ponta sunt îngeri, în comparație cu acest oltean împuțit ce a izolat România și ne-a adus la stadiul de larve. Ne turnam prietenii la Securitate pentru o butelie, lingeam curul lui Ceașcă pentru a promovare pe linie profesională. Eram mințiți zilnic, iar tot universul nostru era invadat de minciuna comunistă omniprezentă. Se pare că domnii de “dreapta”, de la infractorul Tariceanu și până la turnătorul Ghișe, au uitat așa ceva.

Cizmarul ordonă uciderea unor țărani nevinovați. Numai pentru aceasta trebuia spânzurat. Din scurt.

„La 4 decembrie 1957, având gradul de general-locotenent de armată (fiind șeful Direcției Superioare Politice a Armatei și adjunct al Ministrului Forțelor Armate), Ceaușescu a condus unitățile militare care au înăbușit răscoala țăranilor din Vadu Roșca (jud. Vrancea) care se împotriveau colectivizării forțate. Flancat de două tancuri, Ceaușescu ordonă personal deschiderea focului de pe mitralierele aflate în camioanele care însoțeau tancurile. 9 țărani sunt uciși de gloanțe (Aurel Dimofte, Ionuț Cristea, Ion Arcan, Dumitru Crăciun, Toader Crăciun, Stroie Crăciun, Dumitru Marin, Marin Mihai, Dana Radu) și alți 48 sunt răniți.” (Sursa: Wikipedia)

Criminalul Ceaușescu Nicolae ordonă deschiderea focului la Timișoara. Mor copii, bătrâni, femei, muncitori, intelectuali. Si pentru asta trebuia spanzurat. De limba.

Haideți să vedem cam ce făceau securiștii lui Ceașcă în 1989.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu