Cum aduci zambetul pe buzele partenerei de viata

luni, decembrie 18, 2017 18:46
Posted in category Diverse

CupluGrijile cotidiene determina pe cei mai multi dintre oameni sa uite sa zambeasca. Impovarati de datorii, de facturi, de problemele de la birou sau de cele de la scoala ale copiilor, adultii adopta o atitudine mai mereu incruntata, gata de razboi. Nici nu sunt de condamnat pentru ca viata este grea, lipsa banilor mai prezenta ca oricand si planurile nu ies niciodata asa cum sunt trasate.

In jurul oamenilor exista insa o multime de lucruri care le pot aduce zambetele pe chipurile ingrijorate. Cu putin efort, cu dorinta de a incepe sa se detaseze de lucrurile stresante si de a face mici suprize celor din jur, acestia se pot bucura cate putin de micile placeri ale vietii. Partenerii de viata sunt primii care pot face ceva in acest sens, trebuie doar sa se uite mai atent unul la celalalt, astfel incat sa se regaseasca.

Iata cateva trucuri pentru un zambet de milioane:

  1. Un sot trebuie sa tina cont de ziua de nastere a sotiei, de acel 8 martie adresat femeilor si pe care acestea nu-l pot vedea fara buchetul mare de trandafiri rosii, de Craciunul fabulos in care Mosul va descarca din toba sa pantofi senzationali, o rochie superba, un colier pretios etc. Sunt niste clipe pe care fiecare femeie le doreste a fi speciale, amintite si marcate cu un cadou pe masura, rasplatit, bineinteles, printr-un zambet larg.
  2. O pereche de ochelari de soare de brand pot reprezenta o atentie inedita, caci acestia pot fi purtati la orice tinuta, in orice sezon. Pot fi gasite aici cateva produse interesante, care merita achizitionate. Toata lumea stie ca parca viata se vede altfel de dincolo de lentilele negre, totul pare mai misterios, iar zambetul apare ca prin minune atunci cand cineva intoarce capul, surprins placut de o aparitie de vis. Un cadou de acest gen poate fi realizat oricand, fara sa se tina cont de ocazie.
  3. Femeile adora sa foloseasca telefonul mobil si sa discute cu orele impreuna cu prietenele sau colegele de birou, cu rudele apropiate sau, pur si simplu, cu diverse cunostinte. In momentul in care mobilul sufera vreo defectiune incepe „calvarul”, la propriu, pentru intreaga familie, doamnele uitand parca sa mai zambeasca. Astfel, sotul ar trebui sa nu mai stea pe ganduri si sa apeleze la serviciile Mobilefix.ro care vor oferi, in timp util, reparatiile necesare oricarui model de telefon.
  4. E destul de simplu ca un barbat sa faca sa zambeasca o femeie: o imbratisare sau un gest tandru, cand aceasta se asteapta mai putin. De obicei, partenerii de viata se obisnuiesc unul cu altul si uita sa se comporte astfel, iar femeile sunt cele care sufera cu adevarat.
  5. Bancurile sunt grozav de apreciate de femei daca sunt de bun simt. Ele se pot folosi oricand pentru ca detensioneaza atmosfera. Daca incruntarea ramane, atunci barbatul poate zambi primul pentru ca reactia automata va fi tot un zambet.

Asadar, o femeie poate fi usor de multumit, in asa fel incat zambetul sa-i apara pe fata. De multe ori, tot ce are de facut un barbat este sa fie atent la ceea ce i se va transmite la un moment dat (reprezentantele sexului frumos vor marturisi singure cum zambetele pot aparea rapid pe chipurile lor).

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu