Jeguri din PSD, mafioţi roşii, românii nu sunt o naţie de hoţi!

duminică, mai 26, 2019 13:25

Dragnea puscarieDacă eşti în gaşca infracţională cu acronimul PSD, nu contează câtă şcoală ai sau ce (in)cultură generală te caracterizează. De ce? Deoarece, dincolo de toate acestea, ai în sânge microbul hoţiei şi fărădelegii. Oameni cinstiţi nu ajung în PSD, deoarece acolo este tribul hoţilor şi ginta infractorilor.

Bazându-se pe ţiganii din ce în ce mai numeroşi din România – ţigani fără şcoală şi fără apetitul muncii -, pe asistaţii mai închişi sau mai deschişi la ten, paraziţi incapabili să înveţe o meserie şi să o practice, nu să stea cu mâna întinsă după banii altora, pe foştii miliţieni, securişti, nomenclaturişti ai Partidului Comunist Român, pe foşti APV – işti (Armată Pe Viaţă, pentru cine nu a făcut armata) scoşi la pensie pe la 40 de ani şi care au timp din belşug să lingă fundurile mafioţilor roşii, asta dacă nu cumva sunt angajaţi, primind şi salariu, şi pensie, pe bugetarii tăietori de frunză la câini etc., ei bine, bazându-se pe toţi aceştia, crema infractorilor din PSD a transformat România în ţara hoţilor care nu păţesc nimic, în ţara criminalilor amnistiaţi, graţiaţi etc.

Până şi Ecaterina Andronescu, o tipă cu ceva şcoală, plus că a fost şi rector (sau mai este), afirmă nici mai mult nici mai puţin decât faptul că “plagiatul este o problemă minoră”. Să mori tu, jigodie ordinară! Cu alte cuvinte, dacă furi munca altuia, dacă îţi însuşeşti meritele altuia, dacă obţii avantaje pe care nu le meriţi, nu-i nicio problemă, mafia PSD-istă este de acord cu toate aceste nedreptăţi.

În manualul de Informatică şi TIC pentru clasa a V-a, aprobat de Ministerul Educaţiei Naţionale, varianta editurii Sigma, găsim la pagina 74 următoarele:

a plagia = a însuşi un bun care nu ne aparţine şi a-l prezenta drept creaţie personală.

Din aceste considerente şi din altele asemănătoare, cred cu tărie că PSD = ciuma roşie este o grupare infracţională ce trebuie scoasă în afara legii, scopul acestei grupări fiind acela de a distruge fibra morală sănătoasă a românilor, atât cât mai există din ea.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu