Cum au respins parlahoţii votul prin corespondenţă pentru românii din Diaspora

joi, februarie 19, 2015 21:19

ParlamentariNoiembrie 2014: parlahotilor le tremurau chilotii si, de frica, au promis că fac și dreg

În fața votului popular masiv anti-Ponta, parlahotii si-au dat seama că acest popor nu mai poate fi prostit atât de ușor. În consecință, au început să promită tot soiul de modificări legislative, menite a îndrepta anumite stări de lucruri. Printre acestea se afla și propunerea legislativă privind votul prin corespondență, practicat în toată lumea civilizată. În acest fel se poate evita ceea ce s-a întâmplat în noiembrie 2014, atunci când Puie Monta și gașca sa de mafioti PSD-isti au împiedicat românii din Diaspora să voteze. Pentru săvârșirea acestei infracțiuni cei vinovați iau ani grei de pușcărie în țările cu o justiție funcționala. Să sperăm ca DNA își va face bine treaba și în acest domeniu.

Decembrie 2014: parlahotii resping proiectul de lege al votului prin corespondența

După ce s-au șters la fund cu votul românilor de la Referendumul din 2009, privind reducerea numărului de parlamentari și Parlament unicameral, mafioții PSD-isti, dar nu numai, după cum vom vedea ceva mai la vale, au respins proiectul de lege al votului prin corespondența, “că asa vrea mușchii lor”. Ce binele poporului, ce să faca ceva pentru tara lor. Îi doare-n bască de suferințele românilor. Mai mult, nici un deputat nu luat cuvântul pentru a apăra proiectul de lege. Unde-s PNL-sti și PDL-istii? Cu aceleași dureri în cur ca și PSD-istii. Și mai mult, comisiile parlahoților fără frontiere au precizat că “acest sistem de vot prezintă vulnerabilităţi semnificative din punctul de vedere al siguranţei procesului de votare” (hă, hăăă, hăăă). Pentru tractoristul Zgonea, jaful PSD-ist nu are nici o vulnerabilitate, ci funcționează la capacitate maximă de 25 de ani.

Jegurile liberale s-au abținut de la votarea proiectului, doar ce spune Președintele României, ce provine din PNL, nu contează

După cum se poate vedea în imaginea de mai jos, PNL-istii ori au fost absenți de la vot, ori s-au abținut. Doar nu voiați să se diferențieze de mafioții PSD-isti. Până la urmă, ce mi-e Hrebenciuc, ce mi-e Chiuariu. Hoții nu au culoare politică. La PNL-istii infractori se alătură alți infractori, asa-zisii liberali ai mafiotului Călin Tăriceanu, ce trebuie judecat pentru numeroasele ilegalitati comise, ce au votat la fel ca PSD-istii. Curat-murdar, coane Iohannis. Si PNL-ul vrea sa guverneze România mai bine ca PSD-istii (hă, hăăă, hăăăăă).

Vot corespondenta

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “Cum au respins parlahoţii votul prin corespondenţă pentru românii din Diaspora”

  1. chris says:

    februarie 20th, 2015 at 16:34

    O descriere pe fata si cuvinte pe la fel de bine expuse si reale

  2. Ilie Nastase – 9 clase, acest tigan din partidul securistului Felix Voiculescu | A șaptea dimensiune says:

    aprilie 19th, 2015 at 14:58

    […] Cum au respins parlahotii votul prin corespondenta pentru romanii din Diaspora […]

Adauga un comentariu