Ilie Nastase – 9 clase, acest tigan din partidul securistului Felix Voiculescu

duminică, aprilie 19, 2015 14:57
Posted in category Justitie, Mass-media

Ilie NastaseCând cei din presa Occidentală îl fac țigan pe Ilie Năstase au mare dreptate: este țigan. Dar nu pentru asta îl iubim noi. Acest Năstase Ilie, repet țigan cu mult talent la tenis, are o problemă cu creierul (oricum, gândește cu cel dintre picioare, altfel nu ar fi la a treia sau a patra soție sau la țigani o fi harem) și cu moralitatea. Dar haideți s-o luăm pe rând.

Parlamentarul Năstase Ilie, membru al Partidului Conservator, fondat de securistul pușcăriaș Dan “Felix” Voiculescu, votează împotriva arestării lui Dan Șova. Adică se șterge la fund cu dreptatea din România.

Mai mult, acest jeg, ce nu scapă nici o ocazie s-o atace pe Simona Halep, marea noastră sportivă ce ne face să uităm că trăim într-o tară de țigani, mitomani și plagiatori, screme următoarea declarație (folosind cele 5 cuvinte învățate în timpul celor 8,5 ani de școală; Ilie Năstase are 9 clase).

“La noi, procurorii sunt puturoşi, pe româneşte. E foarte uşor să-l iei pe unul să denunţe ca să-ţi faci tu treaba. Ei ar trebui să facă treaba şi să aducă dovezi. Eu dacă mă duc în Franţa şi acuz pe cineva, mă duc cu dovezi, nu invers. Nouă nu ne-a prezentat nimeni dosarul în Senat ca să vedem dacă sunt probe. Eu am vorbit cu mulţi băieţi. Se pun presiuni foarte mari pe noi ca să facem treaba asta.”

Tupeu, nesimțire, impertinență, bătaie de joc! Băi „băieți” din Parlamentul penal, băi jigodii ordinare, normal că e bine că vă dea unii în gât, altfel ar fi frăția totală a mafioților și nu ar mai ști nimeni cât furați. Băi, Năstase – 9 clase, țigan fără creier, de la tine așteapta Românii legi benefice pentru țară?! Putoare ordinară, nu mai apara mafioții! De la acest jeg de Nastase așteptăm noi aplicarea rezultatelor Referendumului din 2009, cel cu maxim 300 de parlamentari și parlament unicameral?! Hai să fim serioși!

Ilie Nastase – 9 clase, tiganul din partidul securistului Felix Voiculescu, a votat și salariile și pensiile nesimțite ale parlamentarilor (parlahotilor)

I-auziți ce declară și de această dată Năstase – 9 clase și 5 neuroni.

“Ar trebui să le comparăm cu salariile din celelalte state europene. Mie nu-mi convine salariul de 1.000 de euro, eu nu am nevoie de bani, dar mă gândesc la ceilalți. E jignitor, sunt salarii de 7-8 ori mai mari în afară. Oamenii dau legi în funcție de salariile pe care le au. Trebuie să copiem tot ce e bun din Occident.”

Băi nenorocitule, javră ordinară, dar de ce numai parlamentarii să aiba salariile din Occident? De ce nu și medicii? Aceștia salvează vieți, în timp ce voi dormiți în Parlament. De ce nu și profesorii? Aceștia formează viitoarele elite de mâine ale României, în timp ce voi doar treceți și va luați salariile, diurnele și alte 1001 sporuri de la Parlament, iar la muncă vă duceți foarte rar. O să mature pe jos românii cu voi la un moment dat. Ați depășit de mult limita admisă a hoției și fărădelegii.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

7 Responses to “Ilie Nastase – 9 clase, acest tigan din partidul securistului Felix Voiculescu”

 1. balbeck says:

  aprilie 19th, 2015 at 23:09

  Ilie Nastase a jucat tenis de placere si a fost numarul 1 mondial mult timp,spre deosebire de Simona,care joaca doar pentru bani.Si oricum Simona Halep nu e romanca.Nu se va marita cu un roman.Se marita cu unul al carui tata este interlop.Machedonii astia……Multi spun ca Hagi e tigan.Nu e tigan.Multi spun ca Becali e tigan,dar nu e….sunt machedoni.

  Ilie Nastase nu trebuie terfelit,pentru ca a muncit.

 2. balbeck says:

  aprilie 19th, 2015 at 23:15

  Romance sunt fetele care s-au dus sa se bata cu Canada.Romanca e aia de pe locul 69 care a reusit sa o bata pe Bouchard la ea acasa.

 3. Ilie Alexandru says:

  aprilie 20th, 2015 at 5:53

  Ca Ilie Nastase sa prostit da ai dreptate, ca are 9 clase da ai dreptate (trebuie sa gandesti ca vine dintro alta „era” unde a facut omul in tunerete tenis de performanta, nu prea conta scoala pentru sportivi atunci. Desi daca ar fi vrut putea sa isi ia dupa revolutie o diploma de 12 clase/facultate ca era usor). Dar nu poti sa ii spui unui om „tigan” ( sub forma de acuza/injurie/jignire) pentru ca acel om nu poate alege unde se va naste, in ce familie va creste, si ce educatie va primi. Daca nu intelegi treaba asta, inseamna ca doar sa jignesti esti in stare, dar nici cu jignitul nu prea le ai. In rest sunt de acord, Ilie Nastase sa prostit prea mult de la un timp, dar nu pentru ca este tigan. Ci pentru ca parlament si pentru ca Brigite…

 4. Nelu Apostol says:

  aprilie 20th, 2015 at 10:04

  Foarte adevarat.

 5. victor says:

  martie 13th, 2016 at 17:00

  Lui Ilie Alexandru – Când te mai apropii de tastatură, ține și abecedarul aproape că se pare că nici cele 9 clase nu le prea ai …

 6. Ilie Nastase, 9 clase, acest pupincurist al securistilor si mafiotilor PSD-isti | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 12th, 2019 at 19:49

  […] Dacă ai norocul să fii posesorul unui talent oarecare, cum ar fi acela de a da bine cu racheta într-o minge, restul aproape că nici nu mai contează. Poți să fii mârlan, needucat, curvar, lichea etc. Și mai poți fi pupincurist de securiști și mafioți PSD-iști, dă-i în mă-sa de “fraieri” care mor în spitale cu viermi și pe șosele de rahat, din cauza mafioților PSD-iști, în principal, n-au decât să facă și ei niște milioane, acolo, pentru a fi la vârful piramidei infracționale românești. Acesta este Ilie Năstase, cel cu 9 clase (unii spun 7, dar merg pe mâna celor de la “Academia Cațavencu”, cu 9 clase) și mult tupeu de țigan. În acest sens, vă recomand materialul (din 2015) Ilie Năstase – 9 clase, acest țigan din partidul securistului Felix Voiculescu. […]

 7. Cum a jefuit Ilie Nastase, 9 clase, statul roman cu un milion de dolari, prin intermediul PSD | A șaptea dimensiune says:

  mai 18th, 2019 at 8:39

  […] Ilie Nastase – 9 clase, acest tigan din partidul securistului Felix Voiculescu […]

Adauga un comentariu