Cum făcea PSD = ciuma roşie poliţie politică în 2004

luni, august 15, 2022 9:38

PSD = coruptie si crima

Un autodenunţ din septembrie 2004.

Autodenunţ

Miercuri, 29 septembrie 2004, ora 18:00, m-am întâlnit la pizzeria „Quattro Stagioni”, din Bdul Aviatorilor, cu George Enoiu, şeful Departamentului comunicare al organizaţiei PD a sectorului 1.

Am discutat despre aşa-zisul document „secret” scurs de la Ministerul Apărării, care îl acuză pe primarul Traian Băsescu că a fost informatorul Direcţiei de Contrainformaţii Militare.

Joi, 30 septembrie 2004, la ora 14:30, am primit un telefon de la fostul ambasador al României în Regatul Maroc, Ion Bălin, care mi-a transmis următorul mesaj , din partea ministrului Apărării, Ioan Mircea Paşcu (ministru PSD = ciuma roşie, din 2004 – n.m.):

„Ştiu ce a discutat Cornel Ivanciuc cu Enoiu şi ce pun la cale. Spune-i lui Ivanciuc să se potolească, pentru că altfel o să dea de dracu’.”

Ministrul a folosit cuvintele-cheie „afaceri cu alcool”, ceea ce demonstrează că am fost urmăriţi pas cu pas şi că discuţia noastră a fost înregistrată prin mijloace tehnice.

Acest comportament extraordinar de grav, de care se face vinovat ministrul Apărării, este o dovadă indubitabilă că în România se mai face poliţie politică.

Că Armata nu este o instituţie independentă şi echidistantă politic, de vreme ce Direcţia Generală de Informaţii a Apărării este aruncată în campania electorală de ministrul ei, membru al PSD, şi pusă să urmărească activitatea unui jurnalist, adică mass-media, şi pe cea al unui membru al PD, adică a opoziţiei.

Demonstrează că PSD, prin membrul ei marcant Ioan Mircea Paşcu, foloseşte Armata ca instrument de control al societăţii şi de reprimare a democraţiei, prin instituţiile de informaţii militare.

Cornel Ivanciuc, jurnalist la „Academia Caţavencu”

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu