Cum poti trimite SMS fara sa platesti

miercuri, iunie 10, 2015 18:14
Posted in category IT

SmsInformația am întâlnit-o într-un material recent (sursa este ceva mai la vale), iar autorul respectivului articol afirmă că a verificat acele informații. Există multe site-uri care promit SMS gratuit. Unele funcționează, altele nu. Iată, mai jos, o listă cu câteva astfel de site-uri.

  • smsgratis.ws/ este un serviciu prin care poți trimite SMS fără să plătești în rețelele Orange, Vodafone și Telekom (ex-Cosmote), doar pe teritoriul României. Se pot trimite maxim 16 SMS-uri într-o zi.
  • mesajgratuit.ro este, se pare, cel mai popular serviciu de trimis SMS gratuit din România. Puteți trimite maxim 10 mesaje pe zi, iar rețelele în care o puteți face sunt Orange și Vodafone.

Sursa: playtech.ro

Citește și articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu