Cum putem trimite SMS-uri gratuite oriunde în lume

luni, aprilie 4, 2011 17:41
Posted in category IT

SMSUn mod gratuit, rapid şi fără condiţionări de a trimite SMS-uri oriunde în lume este https://sms.bdrulez.com/. Nu este necesară înscrierea pe site sau alte condiţionări. Se intră pe site (click pe link-ul anterior), se introduce numărul de mobil, în format internaţional (codul ţării + numărul de mobil), se tastează mesajul de maximum 160 de caractere şi se apasă butonul ‘Send Free SMS’.

Mesajul este, de obicei, primit în termen de un minut la nivel mondial. Doar în cazul în care sunt probleme cu acoperirea la nivelul destinatarului ar putea dura ceva mai mult. Este, probabil, una dintre cele mai rapide metode de a trimite SMS-uri cu ajutorul PC-ului.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

6 Responses to “Cum putem trimite SMS-uri gratuite oriunde în lume”

 1. Emanuel_21 says:

  aprilie 11th, 2011 at 0:36

  Salut
  Cred ca de 5-6 ori am incercat sa trimit sms (sa-mi trimit mie asa ca test) si n-am reusit. Am incercat cu plus in fata codului national, cu zero, cu de toate…niciun rezultat :-??

 2. Dumitru Caruntu says:

  aprilie 11th, 2011 at 12:56

  Ideea am preluat-o de la cineva din SUA, cred. Si nu era deloc o gluma. Mi-am imaginat ca americanii chiar stiu ce propun. Daca sunt probleme, inseamna ca ceva nu functioneaza. Oricum, peste 100.000 de SMS-uri au fost sau au incercat a fi trimise.

 3. elena says:

  decembrie 10th, 2012 at 12:31

  ba merge sa trimitii eu am incercat si se poate…:d/

 4. yousms.ro says:

  iunie 3rd, 2013 at 18:20

  Merge bine pentru Italia, iar pentru romania yousms.ro

 5. Cum poti trimite SMS fara sa platesti | A șaptea dimensiune says:

  iulie 3rd, 2015 at 14:49

  […] Cum putem trimite SMS-uri gratuite oriunde în lume […]

 6. Cum aflăm informaţii despre componentele calculatorului | A șaptea dimensiune says:

  august 11th, 2016 at 19:44

  […] Cum putem trimite SMS-uri gratuite oriunde în lume […]

Adauga un comentariu