Cum putem folosi Microsoft Office gratuit si legal

duminică, martie 1, 2015 19:22
Posted in category IT

Microsoft OfficeChiar dacă este un material despre un subiect relativ strict, am să-mi permit să încep cu oarece observații legate de comportamentul unor românași. Poate știți, poate nu, dar Internetul a penetrat România mai mult chiar decât alimentarea cu apă sau alte facilități obișnuite în Occident. Cu WC-ul în fundul curții, românașul amator de pupat moaște și iubitor de Maica Rusie a vrut musai să aibă Internet, adică o descoperire a decadentului Occident. În timp ce fundul lui Ceașcă este lins la greu, acest sport al limbii nu se produce în uzinele și fabricile furate și distruse de gașca unui alt comunist, Ilici “KGB” Iliescu, ci pe rezultatul tehnologiei americane, occidentale în general. Toate flegmele la adresa “imperialiștilor” americani sunt aruncate folosind exact tehnologia celor pe care vrei să-i scuipi. Iar asta dovedește gradul înalt de idioțenie al nostalgicilor dictaturii comuniste, cei care ne-ar ține din nou în beznă, cu hrana și benzina raționalizată.

Mai mult decât atât, românașii fără creier și rupți în fund, după ce îi înjură pe americani la greu, le mai fură și munca. Adică doar n-o plăti românașul, ce nu a auzit de proverbul “Obrazul subțire cu cheltuială se ține”, licența pentru o suită Microsoft Office sau pentru Windows, sau să folosească alternativele gratuite la acestea. Nțțțț. Le piratăm la greu, apoi, normal, iar îi înjurăm pe americani. Doar ne-am născut lângă Carpati, dintr-o mamă și cinci tați (România a exportat și exporta la greu prostituție în Europa și nu numai, adică fătuci de tați PSD-iști, care-și alungă odraslele neajungându-le ajutorul social). Sau ne-a făcut mama olteni și ne-am lăsat țiganizați la greu, doar țiganii s-au pus bine cu noi, furându-ne totul, dar măcar nu ne cer bani de licență ca “imperialiștii” americani.

Și mai mult, dacă nu stiați, inclusiv instituțiile statului român, PSD-ist și PNL-ist multi ani, au folosit produse piratate (poate chiar mai folosesc și azi), ca să nu mai vorbim de afacerea Microsoft în care unii au ajuns deja după gratii. Și vrem respect, vrem să nu fim făcuți țigani, vrem apreciere și un loc onorabil sub soarele planetei (hă, hăăă, hăăăă). Dacă nu erau atentatele teroriste din 2001 și azi americanii se întrebau “Unde naiba este România asta cu capitala la Budapesta sau Sofia pe hartă?”

Singuri români respectabili sunt cei din Diaspora. Fără ei, cu Puie Monta președinte, eram în marș spre China comunistă sau/și Rusia Putinistă. Dar să trecem la subiectul propriu-zis al acestui material. Iar subiectul îl rezolvăm repede: urmăm link-ul de mai jos și avem toate informațiile utile.

5 moduri prin care puteţi rula Microsoft Office gratuit și legal

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

3 Responses to “Cum putem folosi Microsoft Office gratuit si legal”

 1. A incercat cineva aceste pluginuri WordPress? | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 11th, 2015 at 13:24

  […] Cum putem folosi Microsoft Office gratuit si legal […]

 2. WP-Optimize, daca vrei curatenie pe blog cu un singur click | A șaptea dimensiune says:

  iulie 3rd, 2015 at 15:52

  […] Cum putem folosi Microsoft Office gratuit si legal […]

 3. Resurse online esentiale pentru blogul/afacerea/proiectul tau | A șaptea dimensiune says:

  august 20th, 2016 at 16:02

  […] Cum putem folosi Microsoft Office gratuit si legal […]

Adauga un comentariu