Cum s-a clădit în Ialomiţa clanul mafiotului PSD-ist Adrian Năstase

vineri, aprilie 17, 2020 15:36

PSDCum s-a clădit în Ialomiţa cuibul clanului din Tărtăşeşti

Casa de la Sobozia despre care se bănuieşte că este a lui Adrian Năstase, via Marian Bucur din Tătăşeşti, văr de peste mai multe spiţe al vânătorului Năstase Adrian, se află, de fapt, puţin mai încolo, la Făcăeni.

Mai exact pe câmp, acolo unde cândva se împreunau în linişte lighioanele Bărăganului, iar acum (în 2004 – n.m.) se odihnesc lighioanele epuizate de vânătoare ale PSD-ului.

Căsoiul a fost trântit de Bucur exact pe terenul IAS Făcăeni, începând cu anul 1993, când Comisia Judeţeană de Fond Funciar Ialomiţa a împroprietărit aiurea, ca proasta-n târg, o cucoană din Bucureşti. Care cucoană, deşi n-a locuit niciodată în Ialomiţa, n-a avut vreo moştenire în judeţ şi n-a văzut în viaţa ei arătură şi pişat de vită, a primit 5.000 de metri pătraţi în extravilanul comunei Făcăeni, pe domeniul IAS-ului. Se bănuieşte că este şi ea rudă cu Bucur.

După marea cotitură cu cei 15.000 de specialişti din 1996, lucrările au fost abandonate. Poliţia a purces la a cerceta penal tărăşenia tărtăşeştenilor (împroprietărire abuzivă, schimbarea categoriei de folosinţă a terenului, nereguli contabile în hârţoagele firmei de construcţii a vărului, cea care a ridicat măgăoaia), dar dosarul şi-a rept gâtul în scurtă vreme, nu se ştie pe unde, dar se bănuieşte de ce.

Acum (în aprilie 2004 – n.m.) viloiul îşi îndeplineşte menirea, adică găzduieşte vânători şi chefuri de ştabi, iar accesul este condiţionat de un bac care merge după muşchiul oamenilor lui Bucur, vărul lui Adrian Năstase. Şi care Marian Bucur, de altfel, a devenit stăpân peste toată balta Ialomiţei, după cum veţi vedea într-un material viitor. (“Academia Caţavencu”, nr. 646/2004)

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu