Cum s-a distrus o ţară de către statul mafiot PSD-ist

luni, ianuarie 17, 2022 8:02

PSD = ciuma rosie = mafiaAnul 2004, România în afara UE, salariul mediu de 200 dolari, preşedinte: KGB-istul criminal Ion Iliescu, prim-ministru: mafiotul Năstase Adrian.

Povesteşte un ziarist român.

Când m-am întors din concediu, primul lucru pe care l-am făcut a fost să mă culc. Apoi m-am trezit şi am constatat că se făcuse mâine. Am venit fuga la redacţie şi secretara mi-a dat două plicuri. Primul plic conţinea o scrisoare în limba engleză de la un domn pe nume Jiduc Sidor, până dăunăzi un prosper om de afaceri din Arad, cu o companie în domeniul agricol.

Domnul Sidor mi-a povestit câteva lucruri neplăcute despre clanurile politice din România care nu au niciun fel de scrupule în a-şi atinge scopurile, în special cele de îmbogăţire rapidă şi, desigur, facilă.

Aceste clanuri au pus ochii şi pe afacerea dlui Jiduc Sidor şi, văzând că e o afacere bună, au venit să-i ceară bani. Dumnealui a refuzat şi, taman când trebuia să încheie o afacere cu nişte investitori americani, omul s-a trezit cu un dosar penal, cu trei capete de acuzare, trimis în judecată şi condamnat rapid la câţiva ani de închisoare, “without according me my elementary rights of self-defence”.

În finalul scrisorii, dl. Sidor zice că tot ce a declarat în această scrisoare poate proba cu documente.

Al doilea plic (pe atunci nu era la modă trimiterea de e-mail-uri, internetul fiind la început în România – n.m.) care mă aştepta să mă întorc din concediu era în limba română de astă-dată, într-o românească aproape rromanescă, de vreme ce subiectul scrisorii din plic era nimeni altul decât “prietenul” nostru Genică Boerică (mafiot PSD-ist de la începutul anilor 2000 – n.m.).

Gentleman din fire, Boerică se gândi la un moment dat că amanta sa, folclorista Niculina Stoican, merită mai mult decât cele câteva mii de dolari pe care le lasă el pe masă, la plecare.

Aşa că Boerică fără frică de pârnăică achiziţionă cu un miliard de lei (vechi; 1 leu actual = 10.000 lei vechi, n.m.) un imobil scos la vânzare, prin liciataţie, de BIR (Banca Internaţională a Religiilor, o escrocherie a foştilor securişti comunişti – n.m.) Tîrgu Jiu. Nici nu apucă Boerică să termine de numărat, în gând, până la un miliard, că şi începu caruselul vânzării, revânzării şi recumpărării casei de către partenerii arabi, între care se insinuă şi soţul divei Niculina.

Într-un final – provizoriu, totuşi – însăşi diva ajunse să cumpere acsa cu 13 miliarde, în cele din urmă casa fiind revândută cu 25 de miliarde. Din aceste operaţiuni, Niculina bat-o vina se alese cu 2 miliarde de lei, rambursare de TVA. Vedeţi cum se fac banii?! Nu muncind, ci cumpărând şi vânzând. (“Academia Caţavencu”, nr. 665/2004)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu