Daca nu avem forta de munca, o aducem de peste hotare!

luni, octombrie 29, 2018 18:50
Posted in category Diverse

Forta de muncaRomania a avut intotdeauna oameni inimosi, care au tinut steagul sus si nu au lasat ogoarele nelucrate si casele neingrijite! Chiar si in vreme de razboi, cand barbatii erau plecati pe front si plateau cu sangele lor pamantul tarii, cei ramasi la vatra continuau sa lucreze si sa reconstruiasca din ruine o noua Romanie.

Acum ne bucuram de pace, iar acesta si sanatatea sunt daruri de pret oferite de cer omului. Reprezinta o adevarata binecuvantare sa mergi liber si la orice ora pe strazi, sa nu te temi de nimic, sa nu iti fie barbatul si fiii luati la razboi si sa stii ca este posibil sa nu ii mai vezi niciodata!

Avem pace, dar romanii pleaca dincolo de hotare sa aduca bani multi in tara si sa le ofere o viata mai buna celor care raman sa ii astepte.

Este o experienta amara pentru parintii care pierd cei mai frumosi ani ai copiilor si traumatizanta pentru copiii crescuti de bunici, dar stim foarte bine ca realizarile notabile necesita jertfa.

Un lucru este cert, tara noastra se afla pe dumul cel bun, democratia este respectata, omul se bucura de libertate si la nevoie este adusa forta de munca din strainatate.

Daca nu exista forta de munca in tara, o aducem de peste hotare, dupa ce firmele de recrutare o selecteaza responsabil pentru noi!

In modul cel mai serios afirm fara sa stau pe ganduri, ca omul care s-a gandit sa aduca forta de munca din Asia in Romania a fost un mare patriot! Nu avem voie sa lasam de paragina tara asta frumoasa! Trebuie sa ne lucram pamanturile, sa construim scoli, case si spitale, sa amenajam parcuri si gradini, sa reparam sau sa facem drumuri.

Nu trebuie sa avem prejudecati legate de strainii care vin sa ne infloreasca tara, fiindca Jordanriver.eu are experienta, colaboratori si expertiza in trierea fortei de munca potrivite unei tari sacre, cum este Romania!

Alegerea fortei de munca dureaza 2-3 luni, de aceea daca ai ceva urgent de facut, ia in calcul acesta intarziere! Plaseaza cererea de recrutare, definindu-ti atent nevoile din timp si fii rabdator! Asta este tot ce ai de facut, fiindca firma prezentata de mine ia legatura cu firmele de recrutare din strainatate si aleg impreuna cea mai buna forta de munca din cea mai buna existenta pe piata din Asia.

De aici, totul decurge legal si ca la carte. Dupa nenumarate teste si probe de lucru, firma intocmeste actele pentru muncitorii care vor fi adusi la noi, ca legea sa fie respectata 100%.

Firma obtine si viza de lucru pentru filipinezii harnici care doresc sa lucreze la noi. Jordanriver aduce in Romania: bone sufletiste, menajere pricepute si devotate, constructori, bucatari, agricultori si tehnicieni etc.

Asa, cu ajutorul lor, tara infloreste si este reconstruita pas cu pas, iar noi constientizam ca avem o mare responsabilitate fata de ea si fata de cei care ne-au lasat-o mostenire cu pretul vietii.

Aveti incredere si solicitati servicii de recrutare oferite de firma prezentata mai sus, fiindca veti primi elite ale fortei de munca din Asia!

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu