Dacă vrei un cabinet stomatologic Bucureşti modern, alege Rasmin Dent

luni, septembrie 19, 2016 17:33
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniMai toți oamenii ajung, mai devreme sau mai târziu, la un cabinet stomatologic. Iar acest cabinet stomatologic vrem să fie cât mai modern, cu dotări de ultimă generație, cu medici bine pregătiți și toate celelalte. În acest sens, am o recomandare pentru cei care locuiesc în București, mai precis în Sectorul 5, sau sunt în trecere pe acolo. Există Rasmin Dent, un Cabinet Stomatologic Sector 5, în care merită să vă tratați problemele stomatologice. Are dotări ultramoderne, medici foarte bine pregătiți, personal medical de elită. Mergând la Rasmindent, faceți cea mai bună alegere posibilă, problemele medicale ale danturii voastre fiind pe mâni bune.

Și dacă tot vorbim despre posibile probleme stomatologice, iată câteva sfaturi pentru a avea o dantură sănătoasă.

  • Evită mâncatul între mese pentru a reduce aportul de acid carbonic ce demineralizează smalțul dinților.
  • Atunci când consumi băuturi răcoritoare, nu ține lichidul mult timp în gură. Poți folosi un pai pentru a sorbi băutura, reducând astfel contactul îndelungat al acizilor cu dantura.
  • Clătește-ți gura cu apă sau mestecă gumă fără zahar, după fiecare masă, pentru reducerea acizilor.
  • Consumă alimente bogate în calciu, precum laptele și brânza, înainte de masă sau în timpul mesei pentru reîntărirea smalțului. Este recomandat să consumi și alimente bogate în fier, precum brocoli sau ficat.
  • În cazul consumului de alimente și băuturi cu un aport ridicat de acid carbonic, așteaptă cel puțin 30 de minute înainte de a te spăla pe dinți, pentru că smalțul dinților este slăbit și, prin periaj, îl poți distruge.
  • Folosește o pastă de dinți cu fluor pentru întărirea smalțului.
  • Mergi la medicul stomatolog în mod frecvent, la un control de rutină, pentru a preveni eventuale probleme stomatologice.

Legat de ultimul sfat, acela cu mersul la medicul stomatolog, dacă puteți, alegeți acel Cabinet Stomatologic Bucuresti, numit Rasmin Dent, pentru un diagnostic corect și complet și/sau pentru un tratament la cele mai înalte standarde de calitate.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu