De ce mi-am cumparat covorase auto

luni, octombrie 16, 2017 16:04
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniTin foarte mult la masina mea. Imi place ca mereu sa fie curata si in stare perfecta de functionare. Nu am un garaj, nici un loc de parcare cumparat, fapt pentru care parchez pe unde apuc.

Acum vreo 2 luni de zile am avut parte de o experienta mai putin placut. Nu am gasit loc de parcare unde as fi vrut si am parcat sub un copac. Am lasat masina acolo vreo saptamana. Treceam prin zona, o vedeam, dar nu m-am apropiat de ea prea mult pentru a vedea in ce stare e. A fost o saptamana destul de ploioasa si cand m-am dus la masina si am vrut sa merg cu ea unde aveam treaba, imi era si rusine sa urc la volan. Arata incredibil de murdara. Avea numai frunze si excremente de la pasari. M-am enervat groaznic si mi-am zis ca nu o sa o mai las niciodata sub copaci cand o tin parcata mai mult. Sau, o voi lasa doar acoperita. Nu costa mult sa merg la spalatorie pentru un exterior, insa, uneori chiar nu am timp.

Am urcat in masina si am mers direct la spalatorie, apoi unde ma pornisem initial. Cand am ajuns acasa, am intrat pe RoGroup.ro si mi-am cumparat covorase auto. Au pe site o multime de modele de prelate si covorase auto asa ca nu a fost deloc greu sa gasesc modelul potrivit pentru mine.

Acum nu mai am griji. Daca se intampla sa parchez sub un copac si stiu ca un timp nu merg cu masina, pun pe ea prelata si cand o ridic masina mea arata perfect. Prelata imi va fi cu siguranta utila si la iarna, cand zapada isi va face simtita prezenta.

Daca si tu vrei sa cumperi o prelata sau alte tipuri de accesorii auto, vezi pe RoGroup.ro. Aici vei gasi produse de calitate la preturi accesibile.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu