De ce pe agroturismul din Bran l-a luat Benga

luni, aprilie 20, 2020 9:12
Posted in category Mass-media

Medic pupator de moasteDupă ce ani de zile brănenii s-au războit cu SRI, care are (avea în 2004 – n.m.) în Bran o unitate militară şi o bază de refacere a slăninii generalilor din aparatul central, şi care SRI le-a găbjit terenurile, iată că peste localitate s-a prăvălit o nouă plagă: agroturismul.

Când pe cineva îl ia benga, înseamnă că l-a luat dracul. Noi o să vă vorbim de clanul Benga, care a pus mâna pe agroturismul din Bran, cu tot cu terenurile unor proprietari cărora administraţia locală le-a furat terenurile. Proprietari pe care, practic, i-a luat Benga.

Bunăoară, familia Gariboldi se chinuie (se chinuia în 2004, atunci când în România era la putere mafia PSD-istă, n.m.) de ani de zile să intre în posesia unui hectar de teren din Bran, care îi aparţine de drept.

Şulfa de primar Zecheru, despre isprăvile căruia am mai scris, a ţinut familia Gariboldi ani de zile în şah şi i-a zis că nu-i poate restitui proprietatea, deoarece nu poate să facă dovada amplasamentului ei. Asta în condiţiile în care în România, şi în special în Transilvania, intabulare, există registre cadastrale şi există serviciu cadastral. Asta cu condiţia ca în România să avem şi primari europeni.

Cum Europa nu se intersectează cu Branul, între timp, primarul Zecheru a vândut jumătate din terenul lui Gariboldi lui Ioan Smutzer, care l-a revândut clanului Benga, iar acolo au înflorit margaretele agroturismului românesc.

Familia Gariboldi şi-a căutat dreptatea în instanţă, dar, în mod miraculos, justiţia românească n-o putea cita niciodată la domiciliu, aşa că pe teren l-a luat Benga.

Recursul la judeţ a fost pierdut cu brio, pe Zecheru l-a luat benga la alegerile din 2000 şi a dispărut naibii în neant, la Bran se pregătesc să înflorească margaretele, iar Gariboldi n-a rămas decât cu gloria unui nume ilustru, căruia autorităţile comuniste din România au reuşit să-i fure până şi a-ul dinspre coadă. (“Academia Caţavencu”, nr.646/2004)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu