De sarbatori ne iluminam casa

vineri, noiembrie 16, 2018 18:57
Posted in category Diverse

ComutatorNu este persoana in Romania ca sa nu se pegateasca pentru sarbatorile de Craciun. Pregatirile incep, de obicei, din timp, asa ca eu, anul acesta, am inceput cu o luna mai devreme, deoarece doream sa schimb anumite lucruri la sistemul de iluminat.

Am ales sa folosesc produsele de pe magazinul savelectro.ro, deoarece este renumit pentru gama de produse diversificate si de calitate, precum spoturi led, becuri led, banda led, corpuri de iluminat, prize si intrerupatoare. Dintre toate produsele, imi cam trebuia majoritatea, insa cum nu se poate sa faci totul odata, am ales doar ceea ce am considerat mai important.

Avand scari la casa, am decis ca trebuie sa cumpar o banda cu led pentru a ilumina treptele si pentru a da un efect placut casei. A fost nevoie sa cumpar si intrerupatoare si prize, deoarece cele vechi necesitau schimbari, becuri led care sunt mereu indispensabile si o plafoniera noua.

Avand in vedere preturile foarte convenabile, nu a fost deloc costisitor sa achizitionez atat de multe produse. Plus ca transportul a fost gratuit.

Plafoniera pe care am cumparat-o se numeste Rabalux 2468, modelul Deborah. Este o plafoniera moderna care se poate incorpora in orice incapere, desi eu ales sa o pozitionez in camera de zi. Asta pentru ca aceasta se potriveste cu restul obiectelor. Plafoniera Rabalux 2468 Deborah are 2 surse de iluminat, iar puterea maxima de becuri suportate este de 40W.

Banda led are un kit modelul 5050 si are 5 metri. Aceasta se poate amplasa pe plinta care uneste parchetul cu zidul si este foarte eficienta, mai ales pe timp de noapte. Kit-ul de banda led vine incorporat cu un acumulator propriu si telecomanda pentru a schimba culorile la led-uri in functie de preferintele utilizatorului. Este un produs pe care il recomand in special persoanelor cu copii, deoarece luminile colorate le vor aduce foarte multa bucurie.

Recomand magazinul savelectro.ro, deoarece ofera clientilor posibilitatea de a cumpara produse de inalta calitate, la preturi fara concurenta!

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu