De unde achizitionam generatoare de curent

miercuri, noiembrie 30, 2016 10:56
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniViața noastra de azi depinde în foarte mare măsură de prezența, sau absența, curentului electric. Acasă sau la locul de muncă, o eventuală absență a curentului electric face aproape imposibilă o zi obișnuită din viața noastră. Zilnic avem nevoie de prezența electricității.

Știm cu toții că, uneori, curentul electric atât de necesar se întrerupe. Și atunci avem o problemă. Suntem în mijlocul unei activități, suntem la jumătatea unui proiect pe care trebuie să-l prezentăm a doua zi sau în alte situații de acest gen și nu prea mai putem face nimic. Există, însă, o soluție la toate aceste probleme: achiziționăm generatoare curent. Fie că sunt de uz general, digitale, automatizate, insonorizate, industriale sau pentru sudură, generatoarele de curent ne ajută să evităm pierderile cauzate de întreruperile de curent electric. Sau sunt singurele opțiuni în cazul unor activități ce necesită prezența curentului electric în zone izolate, în locuri periculoase etc.

De exemplu, putem alege generatoare de curent SDMO, portabile sau industriale, monofazate sau trifazate, echipate cu motoare Kohler, Kohler Diesel, Honda sau Yamaha. Generatoarele se pot alege după putere, după tip, după motorizare, după combustibil (benzină sau diesel).

Cum alegem generatorul de curent

S-ar putea să vă întrebați ce fel de generator de curent trebuie ales, din oferta generoasă pe care o avem la dispoziție. Păi, sunt mai multe aspecte de urmărit. De exemplu, dacă alegeți un generator de curent pe benzină aveți avantajul unui preț mai mic, este mai silențios, se transportă mai ușor (are o greutate mai mică) și are dimensiuni mai reduse în comparație cu generatoarele de curent electric diesel. Ca dezavantaj ar fi faptul că la un generator pe benzină realizarea unei automatizări de pornire este mai dificilă și mai costisitoare, dar nu imposibilă. Generatorul de curent cu motor diesel are următoarele avantaje: consum mai mic de carburant, adică niște costuri de exploatare mai reduse, este mai ușor și mai ieftin de automatizat, au o fiabilitate sporită și se pretează la o utilizare mai intensivă.

Însă, indiferent de alegere, generatoarele de curent electric sunt soluția perfectă în anumite domenii.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu