De unde cumpărăm biciclete second hand

joi, mai 1, 2014 14:09
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniMersul pe bicicletă este sănătos. Celor care vor să facă mișcare, un drum zilnic pe bicicletă este numai bun. Iar dacă nu aveți o bicicletă funcțională, recomandarea de azi este pentru voi. De unde putem cumpăra o bicicletă second hand? Răspunsul este simplu: click pe imaginea de la sfârșitul articolului și veți ajunde la magazinul online unde puteți comanda bicicleta dorită. Prețurile sunt accesibile, livrarea este rapidă, așa încât nu veți întâmpina nicio problemă. Mai mult, este cea mai comodă modalitate de a cumpăra o bicicletă bună, doar online-ul face totul mult mai simplu. Și cum știu că acest blog este vizitat de persoane dornice de informații de calitate, iată în continuare o istorie a bicicletei, pe care poate n-o știți.

“Baronul german Karl Drais von Sauerbronn a inventat “Laufmaschine” sau “masina de alergat”. Acest strămoş al bicicletei era construit în totalitate din lemn şi nu avea pedale. Utilizatorul trebuia să se împingă cu picioarele în pamânt pentru a deplasa maşinăria înainte. Aceasta inventie a fost prezentata la Paris in 6 Aprilie, 1818.

Următoarea apariţie a maşinăriei pe doua roţi a fost în 1865, când pedalele au fost aplicate direct pe roata din faţa. Maşinăria a fost numită velociped dar era cunoscută în termeni populari ca şi “bone shaker”(scuturător de oase). Porecla este justificată, având în vedere faptul că velocipedul era construit din lemn şi ulterior a fost echipat cu o bandă de metal pe roţi pentru o rezistenţa sporită. Această combinaţie, împreună cu strazile pavate cu pietre, nu oferea o calatorie foarte confortabila.

Următorul pas este deja cunoscut de multa lume. O bicicletă cu o roată foarte mare în faţa şi cu o roata mai micuţa în spate. Era anul 1870 când această “Maşinărie” a apărut (pâna în acel moment nu exista posibilitata producerii unui cadru şi a unor componente din metal care să reziste). Pedalele erau în continuare ataşate de roata din faţă. Cauciucul a fost folosit prima oară în combinaţie cu spiţele, pentru oferirea unei călătorii mai confortabile. Roata din faţă era foarte mare deoarece constructorii au realizat că în acest fel o rotaţie a pedalelor va permite deplasarea pe o distanţă mai mare. Această maşinărie a fost prima care a purtat numele de bicicletă (bicycle).”

Dragii moșului, folosiți cu încredere pontul de azi, pentru a avea bicicleta dorită, la cel mai convenabil preț.

Bicicleta
Biciclete second hand Bikearena (https://www.bikearena.ro/)

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu