Cum funcţiona Mafia generalilor izmenari din România

duminică, aprilie 1, 2012 10:53
Posted in category Mass-media, PeNaLii

Gabriel OpreaPentru început se iau patru generali. În ordinea stelelor de pe umeri, îi avem pe: Gabriel Oprea, ministrul Apărării şi conducător de doctorat la Academia Naţională de Informaţii; Ioan Sârbu, medic stomatolog implantolog, demis în 2010 din funcţia de commandant-director al Spitalului Militar şi numit şef al Direcţiei Medicale din MAp, prin ordinul ministrului Oprea; Cătălin Ştefăniţă Zisu, şeful Comandamentului Logistic Întrunit din MAp, care are sub mână toată baza de refacere, agrement şi protocol a ministerului; Cătălin Voicu, senator PSD, care are în agendă telefoanele tuturor judecătorilor de la curţile de apel şi de la ÎCCJ. Numere de telefon care, apelate corespunzător, pot produce contra cost sentinţe favorabile.

Generalii se cunosc între ei de ani de zile, au evoluat împreună, şi-au falsificat foile matricole, diplomele de absolvire, au construit o cooperativă mafiotă la nivelul Armatei. Nea Gabi Oprea conduce doctorate în materie de siguranţă naţională, pentru doritorii din DGIA sau SPP. România are, în acest moment, cea mai mare densitate de doctori, doctoranzi sau masteranzi semianalfabeţi din NATO, graţie lui Oprea.

Prin 1990, nea Nelu Sârbu era plutonier brancardier. În 15 ani a ajuns general şi profesor universitar doctor. Toate studiile lui sunt false, lucru despre care presa a scris cu dovezi, ani de zile.

A prins meseria de implantolog dentar şi a umplut de lucrări dentare, la costuri simbolice, atât gurile miniştrilor Meleşcanu şi Atanasiu, cât şi pe cea a generalului Mihai Popescu, zis Mowgli, fost şef SMG, fost senator PSD, a generalului Ioan Talpeş, şeful Departamentului Securităţii Naţionale, sau a generalului Eugen Bădălan, fost şef SMG.

La 37 de ani, colonelul Cătălin Stefăniţă Zisu era avansat la gradul de general cu o stea, fiind cel mai tânăr general din Armata Română. A fost omul ministrului Apărării, Victor Babiuc, mai precis ordonanţa nevestei lui Babiuc.

Pe 21 martie 2007 este înaintat la gradul de general cu două stele. A participat la campania de falsuri concretizate în schimbul de terenuri dintre Becali şi MAp. Ca să ascundă o infectă afacere imobiliară, Armata a anunţat că va construi un centru secret de comandă la Ştefăneşti. Generalul Cioflină, seful SMG din acea perioadă, era cumnatul lui Rababoc, primarul localităţii Ştefăneşti.

Zisu a adunat sub comanda sa toate cercurile militare, hotelurile de la munte şi de la mare, dispunând discreţionar de fondurile de protocol ale Armatei. A devenit conferenţiar la Universitatea Naţională de Apărare în condiţii oneroase. Cazul său a fost verificat de DNA, împreună cu al altor o sută de colonei şi generali. Dosarele au fost muşamalizate, inclusiv în urma intervenţiei generalului Cătălin Voicu, cel care asigura spatele cooperativei. (Academia Caţavencu)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

7 Responses to “Cum funcţiona Mafia generalilor izmenari din România”

 1. Nasul lui Puie Monta, Gabriel Oprea, a fost gorila criminalului Cozma Miron | A șaptea dimensiune says:

  martie 17th, 2015 at 20:35

  […] Cum s-a transformat Armata într-o cooperativă de ajutor tovărăşesc […]

 2. Gabriel Oprea, cumatrul lui Ponta, izmenarul ajuns mafiot | A șaptea dimensiune says:

  iulie 3rd, 2015 at 14:43

  […] Cum s-a transformat Armata într-o cooperativă de ajutor tovărăşesc […]

 3. Bancherii perioadei Ilici KGB Iliescu: hoti la drumul mare | A șaptea dimensiune says:

  martie 20th, 2016 at 18:19

  […] Cum functiona Mafia generalilor izmenari in Romania […]

 4. Cum să furi fără rezervă din Rezervele de Stat | A șaptea dimensiune says:

  martie 20th, 2016 at 18:40

  […] Cum functiona Mafia generalilor izmenari in Romania […]

 5. Democraţia ieftină şi plină de jeg din România | A șaptea dimensiune says:

  iulie 7th, 2016 at 14:18

  […] Cum functiona Mafia generalilor izmenari in Romania […]

 6. Penalii de la România TV | A șaptea dimensiune says:

  octombrie 22nd, 2016 at 14:41

  […] Cum functiona Mafia generalilor izmenari in Romania […]

 7. Ivancia Constantin says:

  aprilie 1st, 2022 at 0:22

  Această problemă, a corupției și influenței mafiei transpartinice asupra justiției, va rămâne mult timp, pentru că ciuma roșie,are oameni peste tot, în aparatul de stat, în mediul privat, mass-media, iar nostalgicii din clientela politică, îi vor vota la infinit!

Adauga un comentariu