DigitalCraft.ro – sustine noii antreprenori aplicanti la Start-UP Nation, solutia ideala pentru cei aflati la inceputul unei afaceri

luni, iulie 10, 2017 16:55
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniTot mai multe persoane aflate la inceputul carierei de antreprenoriat aleg sa-si deschida proria afacere. Pentru cei care au aplicat pentru un imprumut nerambursabil la programul Start-up Nation acest vis se va implini intr-un timp foarte scurt, indiferent de domeniul de activitate al firmei.

Intrucat mediul online a cunsocut o dezvoltare majora in ultimii ani, este important ca noua afacere sa fie prezenta in mod activ pentru a ne promova eficient afacerea. Primul pas este sa avem un website potrivit afacerii noastre prin care sa ne putem promova si sa ne facem cunoscuti. Aceasta sarcina este mai usoara pentru cei care detin cunostinte in domeniul IT si care stiu in mare parte ce au de facut pentru ca website-ul lor sa fie potrivit tipului de afacere pe care o conduc. Pentru celelalte persoane insa este necesara consultarea unei firme de creare website si promovare care sa se ocupe de toate aspectele privind crearea site-ului afacerii noastre si promovarea acestuia si a afacerii in mediul online.

Firma Digital Craft ofera noilor antreprenori solutii complete in materie de creare website si promovare prin intermediul unui pachet de creare website si promovare numit Start-up Nation. Prin acest program cei de la Digital Craft nu se ocupa pur si simplu doar de crearea website-ului si de promovarea acestuia ci ofera solutii complete pentru ca afacerea noastra sa cunoasca un succes major in mediul online.

Site-ul propriu-zis este dreat folosind platforma CMS-Wordpress, cea mai populara si avansata platforma de creare a website-urilor. Aceasta este usor de utilizat deoarece ofera o serie de avantaje care nu pot fi omise: este usor de administrat, are optimizare SEO friendly si este usor de modificat. Site-ul este creat pentru a satisface nevoile fiecarui antreprenor potrivit afacerii pe care o administreaza, stabilindu-te o lista de obiective, un layout si o structura a site-ului si continutul acestuia in functie de dorintele fiecarui client. Pentru a fi prezent oricand in mediul online, site-ul este optimizat pentru a rula si pe dispozitivele mobile si este testat amanuntit inainte de a fi dat in folosinta.

Un pachet de creare website si promovare numit Start-up Nation ofera de asemenea si serviciul de branding pentru a-i ajuta pe antreprenori sa-si aleaga un logo potrivit afacerii lor si servicii de promovare care presupun creare si administrarea de campanii de promovare si vizibilitate sporita pe Google a site-ului atunci cand celelalte persoane sunt interesate de serviciile oferite de firma.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu