Din 6 iulie 2023, Twitter va avea un rival: Instagram Threads

miercuri, iulie 5, 2023 14:45
Posted in category IT

InstagramDe când Elon Musk a preluat Twitter și a început să facă schimbări majore, unele controversate, unii utilizatori s-ar putea întreba ce alternative există la Twitter. Ei bine, din 6 iulie 2023 s-ar putea să avem o alternativă importantă la Twitter.

CEO-ul Meta (Facebook), Mark Zuckerberg, a anunțat, în urmă cu ceva vreme, că se lucrează la un proiect care poate deveni un rival serios pentru Twitter. Am aflat apoi că se va numi Threads și va face parte oficial din Instagram, deși într-o aplicație separată.

Potrivit App Store, Threads este „aplicația de conversație bazată pe text a Instagram”, fiind descrisă ca locul virtual „unde comunitățile se reunesc pentru a discuta totul, de la subiectele care interesează astăzi la ceea ce va fi în tendințe mâine. Indiferent de ceea ce te interesează, poți să-ți urmărești și să te conectezi direct cu creatorii tăi preferați și cu alții care iubesc aceleași lucruri – sau să-ți construiești un următor loial pentru a împărtăși lumii ideile, opiniile și creativitatea.”

Instagram Threads va semăna mai mult sau mai puțin cu Twitter, dar un lucru e cert: va avea un alt miliardar la cârmă.

Capturile de ecran de pe portalurile de aplicații Apple și Google arată o interfață a Threads care ar trebui să se fie familiară utilizatorilor Instagram. Doar că pe Instagram Threads textul este dominant mai degrabă decât imaginile. Totuşi, se va putea folosi Threads pentru a posta imagini, așa cum se poate face pe Twitter sau Facebook.

Conturile de Instagram vor fi transferate pe noua aplicaţie, autentificarea realizându-se cu exact același nume de utilizator și parolă folosite pe Instagram.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu