Din şpăgi s-au finanţat campaniile electorale ale mafioţilor din grupul infracţional organizat cu acronimul PSD

vineri, decembrie 25, 2020 17:08

PSDCine-şi uită trecutul, riscă să-i repete greşelile. Iar în trecutul nu foarte îndepărtat, e vorba de anul 2004, se întâmplau cele povestite mai jos.

O şpagă mare cât China

Campania electorală din Bucureşti (pentru alegerilor locale din 2004 – n.m.) a avut influenţe majore în toată ţara şi s-a făcut resimţită, n-o să vă vină să credeţi, până în China.

Motivul e cât se poate de simplu. Cam de prin martie (2004 – n.m.), când începeau să se aprindă motoarele campaniei la Bucureşti, se pare că în Portul Constanţa activitatea de vămuire s-a redus aproape la zero.

Containerele cu diverse mărfuri, în general din China şi Dubai, nu au mai fost luate la control strict. Şmecheria a constat în faptul că respectivele containere au fost trecute ca venind din UE şi deci aveau undă verde de intrare în România.

Iar undă verde înseamnă în termeni practici o şpagă de 2.000 de verzişori (dolari – n.m.) la un container necontrolat, de 20 de tone. În condiţiile în care în port se pot vămui zilnic şi 50 de containere, s-au putut colecta, spun surse vamale, şi 100.000 de dolari pe zi.

Cea mai mare parte din sumele strânse de-a lungul a trei luni, spun aceleaşi surse, au luat drumul Capitalei şi s-au transformat subtil în fonduri pentru campania electorală. În timp ce Bucureştiul s-a umplut cu afişele PSD-ului, campion la cheltuieli de campanie, în România a crescut aportul de mărfuri pirat şi de droguri autentice.

Iar în Shanghai s-a muncit mai mult şi a scăzut rata şomajului, fiind nevoie de muncitori mai mulţi la încărcarea non-stop a containerelor pe direcţia Constanţa. Era şi normal să fie consecinţe în afara graniţelor României, că doar a candidat la Bucureşti un ministru de Externe (este vorba de Prostănacul PSD-ist Mircea Geoană, ministru de Externe în 2004, cel care va pierde alegerile puntru funcţia de primar general al Capitalei, câştigate din primul tur de Traian Băsescu – n.m.).

Campania trece, şpaga rămâne

Şi în comuna Cogealac din judeţul Constanţa au avut loc alegeri pentru desemnarea primarului comunei. Nu ştim cine a câştigat această importantă primărie din judeţul Constanţa, ştim în schimb cine a candidat.

Din partea PSD a candidat un cioban foarte simplu după vor-beee, după port. Ciobanul nu ar fi pupat această candidatură la primărie dacă, în prealabil, nu s-ar fi lăsat muls de câteva oi şi câţiva miei care, astfel, au ajuns în curtea organizaţiei PSD Constanţa.

Surse care au dorit să-şi păstreze anonimatul ne-au declarat că oile nu mănâncă niciodată mazăre, deşi Mazăre mai mănâncă (mânca în 2004 – n.m.) uneori oi, şi chiar miei. (“Academia Caţavencu”, nr. 656/2004)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu