Doru Bușcu, cretinul ce vrea România veșnic în gulagul USLamist

vineri, februarie 28, 2014 20:27

Doru BușcuAm ajuns și ziua în care regret banii dați mulți ani pe abonamentul la revista “Academia Cațavencu”. Indirect i-am băgat bani în buzunar cretinului Doru Bușcu, rahatul care îndeamnă în continuare la ură o turmă incapabilă să facă deosebiri între nuanțe. Doru Bușcu, acest cioban foarte bogat, încă mai crede în lumea bună adusă de USLamiști. Care lume bună? O lume în care benzina costă 6,14 lei litrul? Bușcu, idiotule, cum poți să i-o sugi atât de mult lui Ponta, cel care este un mitoman și un plagiator? Cum poți scrie gogoși în infecta revistă “Cațavencii”? Cum poți crede că Băsescu este răul întruchipat, iar Ponta este binele absolut? Cum poți minți cu atâta nerușinare pentru niște bani primiti de la Felix Voiculescu? Bușcu, tu prost nu ești, o faci pentru bani, nebunaticule! Iată ce scrie recent această maimuță neumanizată.

“Pentru ca Ponta și Antonescu să se poată certa azi, românii au ieșit în stradă pe ger, pe caniculă, pe întuneric și pe burta goală. Au ieșit cu milioanele să-i voteze, înjurîndu-l în gînd pe Băsescu și votînd, de fapt, moartea unui regim prea lung și prea costisitor. Ca să ajungă Ponta și Crin Antonescu în fruntea țării, unii și-au riscat slujba, prieteniile, banii, sănătatea sau libertatea. Alții și-au sacrificat convingerile.” Wau!!! Iar unii, Bușcule, au fost plătiți. Nu am vazut decât țigani și idioți, și ăștia suficient de puțini, la mitingurile antiBăsescu. De când 4,5 milioane de votanți USLamisti reprezintă poporul, Bușcu idiotule? Cum de-au ajuns gunoaiele să-l înjure pe Băsescu? După ce Antena 3, a securistului Voiculescu, a picurat ura împotriva Președintelui României, seară de seară, vreme de 8 ani. Oricum, un jeg ca tine nu a riscat nimic, poate doar îți miroase limba scoasă din când în când din funduri de USLamiști infractori.

Hai, masca pe figură, și să mai inhalăm niste arome de rahat USLamist. „Șapte milioane de români au știut asta în iulie 2012, dar au luat de bună promisiunea cu înlăturarea lui Băsescu. Șase milioane de români au știut asta în decembrie 2012, dar au luat de bună promisiunea cu dreptatea pînă la capăt. Cinci milioane de români au știut asta în iunie 2012, dar au luat de bună promisiunea cu un viitor mai bun. Și viitorul se arată, într-adevăr, mai bun, dar pentru președintele Băsescu, scos acum, definitiv, din agonie.” Băi, Bușcule, de unde ai scos cei 6 milioane din decembrie 2012? Băi, javră nenorocită, și un copil de clasa a VI-a îți poate calcula 60% din 43% din electoratul cu drept de vot și ies 4,5 milioane. Sau ai pus la socoteală și morții lui Dragnea (hă, hăăă, hăăăăă). Bușcu, gunoi ordinar, nici lacheii lui Voiculescu nu toarnă atâta ură împotriva Președintelui României. Bușcu, ordinar ce ești, România are alte probleme decât prezența lui Băsescu la Cotroceni. Sau nu puteți voi fura în voie?

Haideți să vedem și cum au ieșit din „convingere” masele la mitingurile USLamiste. Bușcu, un jeg ca tine mai rar chiar și în România.

Dovada ca USL si-a platit protestatarii (19.01.2012)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

5 Responses to “Doru Bușcu, cretinul ce vrea România veșnic în gulagul USLamist”

 1. Societatea civilă din România este finanațată de foști securiști și actuali infractori says:

  august 29th, 2014 at 21:35

  […] pentru o Romanie Curata” condusa de Alina Mungiu Pippidi se alatura luptei murdare a lui Doru Buscu, redactorul sef de la Catavencii, alias Doruletz din menajeria lui Sorin Ovidiu Vantu, impreuna cu […]

 2. Despre revista PSD-ista “Catavencii” | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 17th, 2014 at 18:21

  […] Citeste tot […]

 3. Pensionarul USLamist gândește? | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 27th, 2014 at 17:51

  […] Doru Bușcu, cretinul ce vrea România veșnic în gulagul USLamist […]

 4. Votantul USL, ciobanul sau țiganul care ucide România europeană | A șaptea dimensiune says:

  iulie 3rd, 2015 at 18:02

  […] Doru Bușcu, cretinul ce vrea România veșnic în gulagul USLamist […]

 5. România PSD-istă, o țară de care trebuie să fugi | A șaptea dimensiune says:

  iulie 3rd, 2015 at 18:05

  […] Doru Bușcu, cretinul ce vrea România veșnic în gulagul USLamist […]

Adauga un comentariu