Dumitru Căruntu – postări pe Facebook (IV)

luni, iulie 4, 2022 6:47
Posted in category Mass-media

Dumitru Căruntu – postări pe Facebook
În 2004, soţia lui Adrian Păunescu, la volanul unui jeep, a intrat pe contrasens şi a ucis trei persoane. Zile de puşcărie: ZERO.

Lege din 1905: „Franţa nu recunoaşte, nu salarizează şi nu subvenţionează niciun cult religios.” România are popi milionari.

Când un politician ia şpagă, toţi românaşii urlă că e corupţie. Când Şpagoveanu (Teodosie) ia şpagă, mucles, tăcere totală.

De ce România nu interzice agenţii Moscovei? Deoarece au imunitate parlamentară. Sau KGB-iştii sunt faună protejată de USL.

De ce 75% dintre ruşi susţin genocidul din Ucraina ordonat de psihopatul criminal Vladimir Putin? De frică.

Viorel Hrebenciuc (PSD) avea o avere de 1 miliard de euro (din corupţie), conform DNA. PSD-ul este votat în continuare de „bobor”.

Dictatorul Nicolae Ceauşescu ţinea România în CAER şi Tratatul de la Varşovia, gulaguri sovietice, da’ era, cică, antisovietic.

Cum a vândut Iliescu România ruşilor în 1989, din moment ce România era la Revoluţie în CAER şi Tratatul de la Varşovia (gulaguri ruseşti)?

KGB-istul criminal Ion Iliescu, în calitate de prim-secretar comunist, a fost şeful Securităţii judeţene. Şeful turnătorilor!

Băsescu a dat cu muci-n fasole după terminarea mandatelor de preşedinte al României, prin apărarea corupţilor.

Să nu ne facem alte iluzii, singura forţă care poate opri Rusia criminală este SUA. O va face oare?

Textele rusofililor, cu “neutralitatea” şi alte asemenea tâmpenii, sunt reluări de texte imbecile ale dictatorului Ceauşescu.

Biserica Ortodoxă, care l-a promovat până mai ieri pe psihopatul criminal Putin, este complice la genocidul din Ucraina.

Macron, preşedintele Franţei, oare nu ştie un adevăr elementar: cu asasinul de copii, teroristul Putin, nu negociezi, ci lupţi?!

Putin şi-a trimis mercenarii în Ucraina să ucidă. Ăsta nu-i război, este masacru. Cu toate riscurile, NATO trebuie să intervină!

Foştii nomenclaturişti comunişti şi urmaşii acestora au strâns averi imense după decembrie 1989, în neocomunismul iliescian.

Comunismul a fost şi un sistem economic falimentar. Comunismul a împărţit în mod egal doar sărăcie şi mizerie.

Minciuna, crima şi genocidul, plus terorismul de stat, reprezintă sufletul dictaturii criminalului psihopat Vladimir Putin.

În timp ce copiii Ucrainei sunt ucişi, violaţi, torturaţi, în Berlin ruşii defilează cu steaguri comuniste. Ruşine, Germania!

Ruşii, cel mai primitiv şi barbar trib: 25 de fete cu vârste între 14 şi 24 de ani violate de soldaţii ruşi în Bucha (Ucraina).

Rusia nu este o naţiune interesată de bunăstare, umanism, civilizaţie, progres, ci gulagul psihopatului criminal Putin.

Ruşii nu sunt un popor, ci un trib pornit să jefuiască, să ucidă, să violeze, să aducă suferinţă şi moarte pe oriunde trec.

Volodimir Zelenski va rămâne în cărţile de istorie ale umanităţii la capitolul “Eroi”. Un erou, un model pentru specia umană.

De ce rusofilii nu sunt oripilaţi de crimele ruşilor în Ucraina? Deoarece ar face şi ei la fel, dacă li s-ar ivi ocazia.

Dinamo Bucureşti 1948 (ce trebuia desfiinţată în 1990) a fost echipa Miliţiei, Securităţii, torţionarilor dictaturii comuniste.

România 2022: în justiţie, legile lui Dragnea, la putere, partidul lui Dragnea, dezinformaţi de presa lui Dragnea etc. De ce PNL?

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu