Dumitru Căruntu – postări pe Facebook (III)

duminică, iulie 3, 2022 13:13
Posted in category Mass-media

Dumitru Căruntu – postări pe Facebook
Dictatura psihopatului criminal Vladimir Putin – o combinaţie între comunismul sovietic şi mafia rusă.

Şoşoci, AUR-işti, PSD-işti, mergeţi la copiii Ucrainei, rămaşi fără părinţi, fără adăpost, fără şcoli, şi explicaţi-le putinismul.

„Rusia s-a retras din toate organizaţiile internaţionale din care a fost exclusă.” (Eduard Constantin)

Măcelarul psihopat Putin continuă genocidul în Ucraina: teatrul din Mariupol, ce adăpostea 1000 de suflete, lovit de o rachetă.

Pentru fapte similare cu genocidul comis de psihopatul criminal Putin în Ucraina, ofiţeri nazişti au fost condamnaţi la moarte.

Şoşoacă şi hAUR-işti trădători de neam şi ţară, de ce nu emigraţi în „raiul” lui Putin, dacă vă pute rău de tot UE şi NATO?

Preţurile într-o ţară nu se stabilesc de politicieni, ci reflectă realitatea economică a acelei ţări (cât şi cum se munceşte).

Nu poţi arunca bani în stânga şi-n dreapta în România, pensii speciale, ajutoare pentru leneşi etc., şi să nu ai înflaţie.

Copiii din Ucraina sunt ucişi cu binecuvântarea Bisericii Ortodoxe Ruse, această sectă demonică aducătoare de moarte.

În Rusia, împotriva psihopatului criminal Putin au luat atitudine scriitori, ziarişti, oameni simpli, dar niciun popă ortodox.

Ce va face România dacă Putin atacă Basarabia? Ce a făcut şi în 1940, tot cu un neamţ (Carol al II-lea) la conducere? Nimic.

Pentru o ţară, un loc în faţă la respectul lumii, se obţine prin luptă, nu prin afirmaţii de genul “Vai maică, să fie la ei acolo!”.

Toţi şobolanii pupincurişti de dictatori/mafioţi vin cu textul “România nu mi-a dat nimic!”. Săraca ţară, şi violată, şi abandonată!

Toţi neterminaţii care spun că România nu merită apărată ar trebui trimişi la ruşi, în dictatura psihopatului criminal Putin.

Rusofili care amintiţi de bombardarea Serbiei, poate amintiţi şi de cele peste 8.000 de suflete ucise de sârbi la Srebrenica.

Pupincurişti ai dictatorului criminal Ceauşescu, nu-i aşa că-i bună şi o lovitură de stat, acum, în Rusia, cum n-a fost în 1989?

Predoiu, omul Mafiei, povesteşte încântat, în cartea sa „Puterea justiţiei bla, bla, bla”, de întâlnirea, din 2009, cu Lavrov.

Ăştia care spun că România nu merită apărată sunt primii care, la 1 Decembrie, îşi pun tricolorul şi lălăie cântece patriotice.

„Să apere România politicienii!” este exact textul gunoaielor care nu merg la vot şi care vin cu aberaţia „Toţi sunt la fel!”.

Germania a plătit psihopatului criminal Putin 1 miliard de euro, pe gaze şi petrol, de la începutul genocidului din Ucraina.

Putin, criminalul psihopat, are iaht, copiii Ucrainei nu mai au părinţi, şcoli, spitale, viitor.

Francezii, aceleaşi curve dintotdeauna: după ce l-au decorat pe criminalul Putin cu Legiunea de onoare, Renault rămâne în Rusia.

Mizeria ALDE, partenera mafiotului Dragnea în măcelărirea legilor justiţiei, a fost absorbită de PNL, a altă mare mizerie!

Pe plan intern, singurele realizări ale mandatelor lui Iohannis sunt şansele acordate PSD-ului de a fura şi distruge justiţia.

Cu toate păcatele sale, dacă Traian Băsescu nu câştiga alegerile prezidenţiale în 2004, ci Adrian Năstase, Belarus scria pe noi.

Justinian Marina (al III-lea patriarh al BOR): „Hristos este omul nou. Omul nou este omul sovietic. Hristos este omul sovietic.”

BOR este cea mai coruptă, cea mai putredă, cea mai găunoasă, cea mai lacomă, cea mai rusofilă cloacă din România.

Asasinul psihopat Putin este exponentul pur al celui mai criminal şi diabolic sistem cunoscut de omenire: comunismul.

Pentru Macron, preşedintele Franţei, Putin, asasinul copiilor Ucrainei, nu-i măcelar şi dictator, ci un inocent cetăţean rus.

Margareta, fiica regelui Mihai, şefa Crucii Roşii Române, nu are nicio declaraţie publică de condamnare a genocidului din Ucraina.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu