Cum este murdărită memoria victimelor dictaturii comuniste de către tribunaticii peremişti

vineri, august 6, 2010 6:54
Posted in category Dictatura comunistă

ComunismÎn orice ţară civilizată, un dezaxat ca Vadim avea, cel mult, rol de vedetă de cafenea, în cartierul bolşevicilor fără cămăşi de forţă. Într-o ţară ca România, ieşită dintr-un sistem barbaro-stalinist, cel mai absurd din Europa sfârşitului de veac XX, lucrurile stau un pic altfel.

Creaţia neocomuniştilor din FSN=PDSR=PSD, PRM-ul securiştilor care nu au reuşit să fure, precum Felix-Voiculescu, şi-a depăşit, în multe situaţii, menirea. Scăpat de sub controlul medicilor, Vadim a ‘născut’ bolşevici noi, pentru care dictatura comunistă a fost raiul pe pământ, prin comparaţie cu ‘ăştia’ de azi, care n-au făcut nimic. Numai că ăştia de azi sunt rezultatul coşmarului bolşevic de 45 de ani, un coşmar prelungit de un Ilici-KGB sau un Vadim care-şi ţinea electoratul câte o noapte cu ochii beliţi la OTV-ul ţiganizat sau la B1TV-ul fraţilor infractori Păunescu.

Această lungă introducere e prilejuită de un articol apărut pe blogul unui peremist fruntaş, o doamnă ce s-a dorit în Parlamentul unei societăţi care i-a produs pe ‘ăştai de azi’, care n-au făcut nimic. Articolul se numeşte Pentru domnul DUMITRU CĂRUNTU!, iar autoarea se numeşte Ruxandra Lungu. După părerea adeptei sectei “Vadim şi securiştii ‘buni’”, România a fost ‘condusă 19 ani de către o gaşcă de impostori cu minte puţină şi rea-credinţă’ (vedeţi profilul stimabilei). Se pare, însă, că doamna patron de firmă a uitat că tribunaticul a susţinut în Parlament guvernul PDSR+PRM+PSM Vacăroiu, iar acelaşi Vadim şi-a îndemnat de fiecare dată, înainte de 2000, electoratul să-l voteze pe Ilici. Dar, nu-i aşa, peremiştii n-au nici o vină cum a fost guvernată România.

Mult mai grave sunt elucubraţiile stimabilei în cuprinsul articolului. Se face o adevărată apologie dictaturii comuniste, Iadului roşu ateu, în care n-am vrea să mai intrăm niciodată. Pentru tovarăşa Lungu, crimele comunismului, foametea, întunericul, frigul, teroarea continuă, cenzura, spălarea creierelor, toate acestea şi multe altele nu reprezintă nimic. Urmează un citat (un pic mai jos) care m-a îngrozit. “Crimele cominismului nu mai interesează pe nimeni.” Chiar aşa, stimată doamnă?! Chiar sutele de mii de basarabeni ucişi de sovietici nu contează? Exterminarea elitei politice şi militare a României după 1945 nu contează? Faptul c-am plătit ruşilor imense pagube de război nu contează? Faptul ca eram ţinuţi ca nişte animale, oferindu-ni-se hrană cu raţia, curent electric cu raţia, apa cu raţia nu contează? Bunicii noştri ucişi de bolşevici deoarece n-au vrut să-şi înstrăineze pământul nu contează? Demolarea bisericilor, unele obiecte de patrimoniu, nu contează? Şi întrebările ar putea continua.

Cum să-i spui acestei tovarăşe, cu mintea împuţinată de Vadim, că n-au nici o vină cei ucişi în temniţele comuniste sau cei ucişi în decembrie 1989 pentru proasta guvernare a României de către comunişti din eşalonul doi, votaţi de o naţiune abrutizată intelectual vreme de jumătate de secol. Şi iată citatul (mai jos), scris de un român care se vrea cetăţean al lumii libere. Liber e doar cel care preţuieşte libertatea şi şi-ar da bucuros viaţa pentru ca şi opazantul său să fie liber. Să fie liber să-i aleagă pe ‘ăştia’ de azi.

Tovarăşa Lungu este doar o sclavă a ciumei roşii, care a distrus moral această naţie. În ce-l priveşte pe Vadim, idolul său, care scria osanale Cizmarului şi Analfabetei, a-l compara cu ‘utecistul Boc’ mi se pare deja o mare, mare aberaţie. Nu sunt membru PDL şi nu am nici o obligaţie faţă de acest partid, dar comparaţiile de acest gen jignesc inteligenţa oricărui om nevadimizat. Poate Racolarea de minore pentru mentorul său Eugen Barbu îl face atât de demn pe Vadim în ochii stimabilei. Restul e tăcere.

“Pentru anticomunistii convinsi am servit acum cateva zile o mostra din perioada in care utecistul Boc ii ridica osanale scrise lui Ceausescu. Ceea ce nu l-a impiedicat, dimpotriva, sa fie prim-ministru, pus in dregatorie de un alt privilegiat al regimului, despre care n-am auzit sa fi facut vreun act de dizidenta.
3. Cat despre „dictator”, pardon. Ar fi foarte multe de spus, ma gandesc sa scriu un editorial pe aceasta tema. A facut greseli imense, ne-a sacrificat pe toti, dar mai rasarea pe langa noi: un Sidex, o Cernavoda, un Centru Civic, ici o fabrica sau o uzina, colo un combinat, un sistem de irigatii, locuinte vazand cu ochii etc. Acum, insa CE-AU FACUT CU BANII anticomunistii, antiiliescienii, antimineriadele, antimogulii? Unde sunt? I-au praduit, ca si predecesorii lor, pentru ca au avut profesori taaaare buni. Iar copiii si nepotii nostri vor plati. Nu pentru obiective industriale, agricole sau turistice. Nu pentru inzestrarea armatei. Pentru vilele, masinile, vacantele si amantele lor. Pentru conturile lor secrete.
A aduce acum discutia despre Ceausescu, in termenii acestia, e profund deplasat. Nu mai intereseaza pe nimeni.”

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

3 Responses to “Cum este murdărită memoria victimelor dictaturii comuniste de către tribunaticii peremişti”

 1. Cine sunt clovnii neocomunistilor | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 1st, 2016 at 7:29

  […] Cum este murdărită memoria victimelor dictaturii comuniste de către tribunaticii peremişti […]

 2. Organizaţiile civice cer interzicerea propagandei bolşevice în România | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 27th, 2018 at 6:51

  […] Cum este murdărită memoria victimelor dictaturii comuniste de către tribunaticii peremişti […]

 3. Cum l-au asasinat comunistii rusofili pe secretarul general autohton al partidului | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 27th, 2018 at 16:59

  […] Cum este murdărită memoria victimelor dictaturii comuniste de către tribunaticii peremişti […]

Adauga un comentariu