Dumitru Căruntu – postări pe Facebook (I)

vineri, iulie 1, 2022 13:28
Posted in category Mass-media

Dumitru Căruntu – postări pe Facebook
Comunismul a fost bun pentru proşti (analfabeţi), leneşi, ticăloşi şi canalii. Ticăloşii şi canaliile au fost foştii activişti ai Partidului Comunist Român (zeci de mii) şi securiştii [ofiţerii de Securitate, astăzi cu pensii imense, oferite din munca românilor de către urmaşul partidului comunist, aşa-zisul Partid Social Democrat (PSD), de fapt, un grup infracţional organizat, fără nicio legătură cu social-democraţia autentică, europeană]. Proştii (analfabeţii) se ştiu. Ei (sau urmaşii lor) formează regimentele de imbecili care privesc seară de seară la Mafia TV (Antena 3 şi România TV), cu creierele spălate de aceste cocine media, care dezinformează şi manipulează în interesul mafioţilor superbogaţi care au furat miliarde de euro din averea ţării, adică a noastră, a tuturor.” (Dumitru Căruntu, administratorul site-ului “A şaptea dimensiune”)

Dacă 70% dintre puşcăriaşii din politică provin din PSD, se poate numi PSD partid politic? PSD este grup infracţional organizat.

În România, olimpicii emigrează, iar analfabeţii guvernează.

Pentru corecta informare a “dacilor liberi”: în 2004, cu România în afara UE, salariul mediu pe economie era 200 de dolari.

Pentru cei care spun că Ceaușescu a plătit datoriile țării. Nu, el le-a făcut, poporul le-a plătit.

PNL-ul anticomunist a murit în temniţele comuniste. Liberalii de astăzi „doar” necinstesc memoria martirilor liberali.

În România, a fost condamnat, oficial, comunismul. Nu însă şi criminalii din Partidul Comunist şi din Securitate.

Ciorditorii şi analfabeţii se despart greu de comunism. Pentru ei, comunismul a fost raiul pe pământ.

Pentru cei care spun că Ceauşescu şi-a iubit ţara. Când împuşti ţărani care se opun colectivizării, nu este iubire, ci viol.

Minciuna, cenzura, teroarea, izolarea, ura, spălarea creierelor, crima, genocidul reprezintă sufletul nepieritor al comunismului.

Partidul Comunist Român înainte de invazia sovietică: 720 de membri, dintre care 84% străini (în principal ruşi şi evrei).

Conform legilor României interbelice, dictatorul comunist Nicolae Ceauşescu a fost un infractor, un puşcăriaş.

Românii, dacă voiau să nu scadă numărul de copii, nu votau PSD-ul, grup infracţional organizat ce a obligat 6 milioane de români să emigreze.

Portretul-robot al pupincuristului ceauşist: cu limba în fundul unui dictator ateu, dar pupând icoane şi moaşte la greu.

Proiect de ţară al viermilor rusofili de la AUR: liber la petarde, adică liber la mutilări (proiect de lege propus de AUR).

Dictatorul comunist Nicolae Ceauşescu a fost printre criminalii comunişti care ne-au ucis şi întemniţat bunicii în anii ’50, ’60.

„Îi împuşcaţi şi îi băgaţi în beci. Unul să nu iasă viu.” (Elena Ceauşescu, şedinţa Comitetului Politic Ex. al PCR, 17.12.1989)

În timp ce Occidentul oferă lumii prosperitate şi libertate, dictatorul Vladimir Putin oferă lumii moarte şi suferinţă.

Săracii ucrainieni, după ce Stalin i-a ucis (milioane) prin înfometare, un alt criminal rus, Putin, le invadează ţara.

Germania, care l-a dat lumii pe Hitler, sancţiune pentru criminalul Putin: “Se poate să invadezi Ucraina, Vladimir?!”

Borfaşul Liviu Dragnea plănuia să fure şi din bugetul Armatei României. Da’, lasă maică, ne apără americanii!

Dacă iubea Rusia, criminalul Vladimir Putin creştea nivelul de trai al ruşilor, nu trimitea mii de tineri ruşi la moarte.

– Ce urmează în Ucraina?
– E greu de spus, atâta vreme cât nu avem acces la fișa medicala a lui Putin.

Orice pedeapsă – care va veni – pentru acest ucigaş de copii, numit Vladimir Putin, este prea mică.

Franţa l-a decorat cu Legiunea de onoare pe criminalul psihopat Putin, deşi acesta era şi atunci ucigaş de ziarişti şi oponenţi.

Gorbaciov a eliberat ţările Estului Europei de sub tirania Moscovei, psihopatul criminal Putin le vrea din nou în lanţuri.

Unde este acum măscăriciul Donald Trump să ne spună cât de “geniu” este ucigaşul de copii, de civili inocenţi, Putin.

Copiii Ucrainei sunt măcelăriţi de un dement şi deoarece Occidentul l-a lăsat 25 de ani pe psihopatul Putin să ucidă în Rusia.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu