Dumitru Căruntu – postări pe Facebook (LV)

marți, iunie 20, 2023 17:25
Posted in category Mass-media

Dumitru Căruntu – postări pe Facebook

O ţară unde se pupă cadavre (moaşte) ca-n Evul Mediu întunecat îl merită pe Ciolacu (şomer până la 37 de ani) cu vârf şi îndesat.

Cu limba în fundul lui Ceauşescu şi ştampila pe mafia PSD, adulatorii de comunişti criminali au nenorocit această ţară.

Cum ţine mafia USLamistă România în întuneric: nu introduce votul electronic şi scrutin în 2 tururi la alegerile locale.

Unii oameni se reîntorc în viaţa ta doar după ce sunt dezamăgiţi de alţi oameni pe care-i credeau mai buni decât tine.

Nu există demnitate în sărăcie. Nu există nobleţe în sărăcie. Nu există măreţie în sărăcie. Sărăcia e un vid care te distruge.

Când aştepţi să vină o femeie, fie Ea şi Kovesi, să te scape de corupţi, înseamnă că eşti o naţie de rataţi şi de papă-lapte.

Când PSD numea directori de şcoli pe criterii politice, „boborul” nu era interesat de procentul (47%) elevilor analfabeţi funcţional.

Pentru a fi fericit, nu trebuie să schimbi lumea din jurul tău. Trebuie să schimbi, uneori, felul în care te raportezi la ea.

Oamenii renunţă în fiecare zi la lucrurile pe care nu şi le permit. Când cineva renunţă la tine (te respinge), nu înseamnă că nu eşti valoros. Înseamnă că acel cineva a realizat că nu-şi permite să te aibă. Tu, cel părăsit, poate te-ai gândit că nu eşti destul de valoros. Dar, de fapt, acel cineva, care a renunţat la tine, nu şi-a permis să te aibă deoarece eşti prea valoros pentru el, valoarea ta este nepreţuită.

Ce bine ar prinde o „lovitură de stat” în Rusia dictaturii criminalului Putin. Nu-i aşa, nostalgici ai comunismului criminal?

Primarul din Chiajna, Mircea Minea (ALDE), deţine 22 de proprietăţi imobiliare – case şi terenuri (conform DNA).

Dar în declaraţia de avere, protectorul şi beneficiarul clanurilor interlope din Chiajna, primarul Minea Mircea adică, a trecut doar 8 proprietăţi, ce Tăriceanu’ meu. Lipsesc 14 proprieţăţi imobiliare!!!

Oare Agenţia Naţională de Integritate (ANI) mai există?! Sau funcţionarii de acolo îşi iau salariile şi sporurile (multe mii de euro lunar) şi nu fac nimic?!

Şi uite-aşa, văzând societatea bananieră din Românika, în care mafioţii din politică fac ce vor, ca şi cum n-ar fi legi în această ţară, ajung unii să-şi dorească o nouă dictatură comunistă criminală, în care unul ca Minea Mircea nu numai că n-ar păţi nimic, dar ar ajunge, prin relaţii şi corupţie ca astăzi, tot şef de români patrihoţi.

Odată, Ea l-a întrebat pe El:
– Dacă-ţi trădez încrederea într-o zi?
El a răspuns:
– Să am încredere în tine a fost decizia mea. Să-mi demonstrezi că am greşit este alegerea ta.

Cu bani poţi cumpăra o casă, dar nu „acasă”.

Cu bani poţi cumpăra un ceas, dar nu poţi cumpăra timp.

Cu bani poţi cumpăra un pat, dar nu poţi cumpăra somn.

Cu bani poţi cumpăra mâncare, dar nu poţi cumpăra apetit (poftă de mâncare).

Cu bani poţi plăti un doctor, dar nu poţi cumpăra sănătate.

Cu bani poţi cumpăra asigurări, dar nu siguranţă.

Cu bani poţi cumpăra sex, dar nu poţi cumpăra iubire.

Până când Rusia nu va fi umilită precum Germania nazistă, un conflict NATO-Rusia se va produce. Mai devreme sau mai târziu.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu