Dumitru Căruntu – postări pe Facebook (LX)

duminică, iulie 9, 2023 6:39
Posted in category Mass-media

Dumitru Căruntu – postări pe Facebook

În epoca puşcăriaşului Dragnea, cei mai virulenţi parlamentari europeni împotriva PSD erau cei social-democraţi (socialişti).

Să te declari „partid social democrat” (PSD), dar să furi tot de la amărâţii din România, asta înseamnă să fii partid mafiot.

În regimul dictatorului criminal Ceauşescu, totul era corupt, de 100 de ori mai mult decât astăzi. De acolo vine corupţia.

Costul referendumului pentru „familia tradiţională” = costul costruirii şi dotării unui spital de mărime medie.

Regimul Iohannis = regimul Dragnea: dezastru în Justiţie. Scapă mii de infractori grei, corupţi, interlopi, hoţi şi proxeneţi.

Mafia pensionarilor speciali produce mai multe pagube oamenilor obişnuiţi în comparaţie cu mafia italiană (clasică).

Şoşoacă a ajuns să facă circ în Parlament pentru că 70% dintre românaki cu drept de vot şi-au băgat picioarele în dreptul lor.

În (aproape) toate glumiţele de pe Facebook şi de la TV, femeile sunt apelate cu „Fă”. O fi din proiectul „România educată”?!

Ce au făcut aşa-zişii liberali pentru victimele dictaturii comuniste? Nimic. Ba mai mult, s-au înhăitat cu PSD, urmaşul PCR.

Sper că Merkel, Obama, Trump, Schröder sunt „mulţumiţi” de acţiunile protejatului lor, criminalul psihopat Putin.

Ar trebui interzise folosirea simbolurilor naţionale şi religiei în campanii electorale, de către politicieni şi partide politice.

Statul mafiot PSD-ist (USL-amist) este moştenitorul statului criminal comunist, un stat ce duhnea a corupţie şi nedreptate.

Slugile şi monştrii creaţi de regimul dictatorului criminal Ceauşescu în laboratoarele Securităţii au furat tot după 1989.

„Cineva stă astăzi la umbră (are bani) pentru că a plantat un pom (a muncit) cu mult timp în urmă.” (Warren Buffett)

Când nu poţi/vrei elimina mafioţii din politică în această viaţă, postezi aberaţii de genul „toţi ajungem în mormânt”.

Inteligenţa artificială: OpenAI a investit 30 de miliarde de dolari pentru a crea chatbot-ul ChatGPT, lansat în noiembrie 2022.

Românika, eternă în prostie şi ură faţă de cei diferiţi.

După Anghel Iordănescu ce pupa icoane pe la meciuri şi, logic, a intrat în PSD = ciuma roşie să le facă reclamă (ce contează că PSD-iştii au distrus ţara pentru fostul fotbalist Iordănescu, cu stema Republicii Socialiste România pe la meciurile internaţionale?!), a venit rândul Soranei Cîrstea să-şi arate hidoşenia din suflet, pe aceeaşi temă în care Şoşoacă şi Şpagoveanu fac furori în rândul celor cu 2 neuroni şi mult negru în sufletul cre(ş)tin-ortodox sau cre(ş)tin de alte culte, că nici ăştia nu-s prea diferiţi de ortodoscşi, când vine vorba de ura faţă de cei diferiţi.

Cristian Tudor Popescu (despre afirmaţia Soranei Cîrstea: „Faceţi bărbaţii din nou masculini. Faceţi femeile din nou feminine. Faceţi copiii din nou inocenţi.”): „Să facem bărbații din nou masculini înseamnă, logic, că ei NU mai sunt masculini. Să facem femeile din nou feminine înseamnă, logic, că ele NU mai sunt feminine. Să facem copiii din nou inocenți înseamnă, logic, că ei NU mai sunt inocenți.”

Ronald Reagan (fost preşedinte al Statelor Unite ale Americii): „Singurul produs de export al ruşilor este violenţa.” Plus genocidul, crimele, corupţia, înfometarea, războiul etc.

PSD a fost dintotdeauna duşmanul românilor care refuzau să fie sclavii baronilor PSD, în special ai românilor din Diaspora.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu