Dumitru Căruntu – postări pe Facebook (LXII)

miercuri, iulie 12, 2023 15:57
Posted in category Mass-media

Dumitru Căruntu – postări pe Facebook

Ăştia cu icoane şi cruci pe toţi pereţii, precum Firea, sunt cei mai răi oameni. Credinţa o ai în suflet, nu pe reverul hainei.

Divinitatea este un refugiu care începe acolo unde se termină toate celelalte refugii. (De la Emil Cioran citire.)

România (ne)educată, votantă de ciumă roşie şi pupătoare de moaşte: doar 6,2% dintre români citesc minim o carte pe an.

Chiar crede cineva că Firea va păţi ceva în ţara unde se plânge după un dictator, Ceauşescu, ce a împuşcat ţărani în Vrancea?!

Să priveşti fotbalul românesc, o parodie de aşa-zis fotbal, este cel mai neinspirat mod de a pierde darul preţios numit timp.

Când ai creierul cât o nucă şi nu înţelegi nimic din lumea în care trăieşti, crezi toate aberaţiile despre „oculta mondială”.

PSD a distrus intenţionat educaţia/învăţământul din România, doar un om cu adevărat educat nu votează niciodată PSD.

Totul e putred în Românika

Monstrul Dragnea-PSD a fost posibil şi din cauza monştrilor Tăriceanu şi Ciorbea, foşti reprezentanţi ai alternativei democratice, văzuţi anterior ca opozanţi ai sistemului mafiot al PSD = ciuma roşie.

Mai mult, cei mai mulţi dintre foştii colaboratori ai fostului preşedinte al României, Emil Constantinescu, cel „învins de Securitate”, au fost trup şi suflet pe la Mafia TV (Antena 3, România TV, Realitatea TV) de partea regimului criminal al monstrului Dragnea.

Inclusiv Emil Constantinescu s-a făcut preş în faţă mafioţilor din PSD (Ponta, Dragnea) pentru nişte sinecuri legate de Institutul Levantului, o morişcă inutilă de tocat bani publici.

Dacă o mai adăugăm şi pe Lucia Hossu-Longin, cea care pe de o parte plângea la dramele deţinuţilor politici ţărănişti ucişi în temniţele comuniste, în serialul „Memorialul durerii”, iar pe de altă parte era cu limba în fundul mafiotului PSD-ist Năstase Adrian, despre care a declarat că este „deţinut politic”, Lucia Hossu-Longin având un băiat uns într-o funcţie bine plătită de partitul-stat PSD, avem imaginea completă a ceea înseamnă aşa-zisa elită politică şi socială a României.

În România, nu oamenii obişnuiţi sunt problema, aceştia fiind victimele manipulărilor de tot felul, ci aşa-zisa elită, o turmă nenorocită care se vinde primului mafiot întâlnit în cale pentru nişte arginţi.

Monstrul Dragnea a apărut pe acest teren fertil (creat şi de cei amintiţi mai sus) pentru hoţie şi protejarea mafioţilor care au furat tot în România.

#REZIST şi USR au constituit singura piedică în calea planurilor diabolice ale borfaşului Liviu Dragnea în a transforma România într-un Belarus.

Religia, de oricare fel, determină ură, separatism, dezbinare, intoleranţă, tocat bani publici

Eliminaţi însemnele religioase (icoane, cruci etc.) din spaţiul public! Religia este o afacere privată! Funcţionarii publici trebuie apreciaţi după activitatea lor, nu după apartenenţa religioasă.

Eliminaţi părerile BOR din spaţiul public! Biserica Ortodoxă Română este o organizaţie privată (care nu ar trebui finanţată din bani publici), separată de statul laic, şi nu trebuie amestecată în problemele statului.

Părerile BOR nu înseamnă nimic într-un stat laic. Importante sunt părerile celor care au pârghiile puterii. Iar aceştia trebuie să hotărască în funcţie de binele comun, nu de binele Bisericii.

Nu ar trebui să vedem icoane prin birouri şi alte sedii ale instituţiilor publice din România. Icoanele se ţin acasă, în spaţiu privat, la fel cum credinţa o ai în suflet, nu o expui pe tarabă.

Un viitor mai bun pentru România este un viitor unde religia ajunge acolo unde îi este locul: printre opţiunile private ale cetăţenilor, aşa cum este mersul la cumpărături, alegerea locului unde ne petrecem concediul etc.

Opriţi asaltul religiilor care au înghiţit miliarde de euro, pentru bunăstarea clerului, asupra României, a românilor, a viitorului acestei ţări!

Toţi ştiu că PSD înseamnă o adunătură de hoţi şi criminali. Şi totuşi, de 34 de ani, a fost, este şi va fi cel mai votat în RO.

Doar într-un stat religios, cu o mentalitate de Ev Mediu întunecat, este importantă poziţia Bisericii. Într-un stat laic, nu!

Clanul Firea-Pandele

Doar o presiune uriaşă a opiniei publice, a societăţii civile, a organizaţiilor neguvernamentale şi a politicienilor din Opoziţie poate determina pedepsirea celor vinovaţi – direct, indirect sau moral – de tragedia bătrânilor ajunşi pe mâna unor bestii cu chip de om.

Este România o societate morală, pentru care sunt sfinte nişte valori umane, eterne în timp şi spaţiu, precum iubirea şi grija faţă de bătrâni? Dacă răspunsul este afirmativ, ar trebui să fie sute de mii de români în stradă.

Altfel, ei între ei, criminalii României, îşi vor aranja ploile astfel încât să nu păţească nimic. Justiţia măcelărită de puşcăriaşul Dragnea şi PSD = ciuma roşie o va tărăgăna, până când, pe fondul uitării, faptele se vor prescrie sau pedepsele vor fi simbolice.

Iubirea de ţară la vot şi în stradă se măsoară!

Dictatura ceauşistă: 23 august 1981, atac terorist în România comunistă; morţi şi răniţi; teroriştii executaţi fără proces.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu