Dumitru Căruntu – postări pe Facebook (LXI)

luni, iulie 10, 2023 12:47
Posted in category Mass-media

Dumitru Căruntu – postări pe Facebook

Minciuna, sufletul nepieritor al regimului dictatorului criminal Nicolae Ceauşescu

Un proces oarecare, din 1936, al unui grup de comunişti din care făcea parte, între alţii, şi Ceauşescu, dar al cărui lider era, de fapt, un agent Kominternist (rus, sovietic), Vladimir Tarnovski, a fost falsificat de securiştii dictatorului criminal Ceauşescu, după venirea acestuia la putere, şi transformat într-un proces politic în care Ceausescu îi lua locul lui Vladimir Tarnovski, adică era liderul grupului.

În mai 1939, comisarul regal Mihai Ralea organiza, din ordinul regelui Carol al II-lea, o mare manifestaţie monarhistă. După 1965, poza de la respectiva manifestaţie este trucată, sunt inseraţi în fotografie Nicolae şi Elena Ceauşescu, iar apoi manifestaţia este prezentată ca o manifestaţie comunistă, condusă evident de Geniul Carpaţilor (Nicolae Ceauşescu) şi Savanta de renume mondial, academician profesor doctor inginer Elena Ceauşescu.

O propunere pentru pupincuriştii criminalului de război Vladimir Putin

Dacă tot cred în „binele” criminalului dezaxat Putin, aş propune ca pupincuriştilor săi să li se dea o porţiune de ţară şi acolo să-şi creeze ei insula putinistă la care visează, pe care ulterior o pot alipi Rusiei.

În această Republică Putinistă Rusă din România, îşi pot alege preşedintele nevândut Occidentulu, de exemplu pe Şoşoacă, şi pot trăi după regulile putiniste, dintre care câteva sunt amintite mai jos.

Reguli de viaţă de inspiraţie putinistă

Periodic trebuie să participi, obligatoriu, la manifestaţiile de iubire ale populaţiei faţă de tătuca Putin, dacă nu vrei ca FSB-ul să-ţi facă vreo vizită şi să te ia gorilele lui Putin cu ele.

Dacă te apucă nebuneala şi-l critici pe binefăcătorul tău, Vladimir Putin, rişti să cazi de la etaj, direct în raiul ortodox, chiar dacă locuieşti la parter.

Dacă idolul tău, Putin, atacă vreo ţară, c-aşa are el chef, trebuie să te înrolezi voluntar (dacă nu vrei, e ca la regula anterioară cu FSB-ul) şi eventual să mori sau să devii infirm pe viaţă pentru măreţia naţiunii care l-a dat omenirii pe zeul Putin.

Tot cu FSB-ul prin curte sau apartament te trezeşti dacă începi să comentezi duşmănos condiţiile minunate de viaţă create de preşedintele tău iubit, Putin. De exemplu, că-i mic salariu, că-i mică pensia, că nu ai condiţii civilizate de viaţă etc.

Facebook-ul fiind un brand occidental, adică satanic, nu vei avea acces la el şi nici la alte produse occidentale sataniste. Te vei bucura numai de produse ruseşti, recunoscute pentru calitatea lor, chiar dacă străinii, în special occidentalii, le critică din invidie faţă de marea naţiune rusă.

Nu vei putea circula în ţările civilizate, deoarece ele reprezintă Iadul, aşa cum afirmă marii teologi ruşi, în frunte cu Kiril, patriarhul. Aşa încât te vei mulţumi să-i vezi mereu pe tătuca Putin şi pe Şoşoacă, preşedintele ales al Republicii Putiniste Ruse din România.

În acel paradis putinist, răul va deveni banalitate, supravieţuire va deveni ideal de viaţă, iar pupincurism va fi modul normal de existenţă.

Aşadar, putinişti din România, uniţi-vă în cuget şi în muget, creaţi-vă Republica Putinistă la care visaţi şi lăsaţi-ne pe noi, ceilalţi, să ne „sacrificăm” vieţile în UE-ul satanic, cu produse occidentale pline de E-uri şi urmăriţi de oculta mondială.

Republica USLamistă România

Judecătoarea Adriana Pencea, acuzată că a primit şpăgă 100.000 de euro pentru ca Sile Cămătaru să scape de arest (dosarul s-a „rătăcit” pe undeva), este cea care l-a eliberat condiţionat, deşi nu erau îndeplinite condiţiile legale, pe mafiotul politic Liviu Dragnea.

Aceeaşi judecătoare, fostă preşedintă a Tribunalului Giurgiu şi Judecătoriei Zimnicea, astăzi, în 2023, judecătoare la Curtea de Apel Bucureşti l-a ajutat şi pe Puiu Popoviciu, ginerele fostului demnitar comunist Ion Dincă (condamnat la 15 ani de puşcărie pentru reprimarea revoluţiei din 1989, din care a efectuat doar 5), să scape de condamnarea la 7 ani de închisoare, pentru fapte de corupţie.

Judecătoarea Adrian Pencea, în opinia mea, face parte dintr-un angrenaj mafiot, ce cuprinde oameni din politică, justiţie şi afaceri, un angrenaj care a pus umărul la blocarea DNA şi eliminarea Laurei Codruţei Kovesi din fruntea DNA.

Din păcate, singurii care pot interveni în Justiţie – preşedintele României şi CSM-ul, prin numiri în funcţii de conducere – n-o fac, din nişte motive cel puţin dubioase.

Fără Justiţie dreaptă nu există democraţie autentică.

Florentin Pandele (soţul Gabrielei Firea): „Nişte hashtag-işti răi o atacă întruna pe soţia mea pentru cazul bătrânilor din Voluntari. Dar ce vină are ea?” (citat aproximativ)

Aşa-i, are dreptate domnu’ Pandele. Ce vină are Firea? Doar este ministrul Familiei. A, nu al familiilor obişnuite din România, ci al familiei PSD-iste. Nu cumva să înţelegem greşit lucrurile.

De ce o plătim regeşte pe Firea, noi, pupulimea plătitoare de taxe şi impozite? Păi, o plătim să pozeze alături de soţ în umile poziţii creştine, cu lumânări, icoane şi tot tacâmul, iar de bătrânii României să se ocupe alţii, dom’le, eventual cei care toată ziua comentează răutăcios, da’ nu fac nimic în această ţară.

Are dreptate domnu’ Pandele şi cu hashtag-iştii. Păi, dacă nu erau ăştia putea şi mafiotul politic Dragnea să fure liniştit în România, nu o insulă de pe Dunăre, ci toată Dunărea, un un întreg judeţ, Teleormanul, ci toate judeţele României. Cu nenorociţii ăştia de hashtag-iştii, care au stat 2 ani în stradă, n-a putut PSD-ul să-şi termine treaba: să transforme România într-un stat 100% de asistaţi, de sclavi ai PSD-ului, aduşi periodic la Bucureşti s-o aplaude pe Firea, alături de Dragnea şi restul.

Din cauza hashtag-iştilor ăştia răi a pierdut doamna Firea funcţia de primar general al Bucureştiului, adică a pierdut şansa să înmulţească numărul angajaţilor Primăriei (cu rude, amante, gură-cască etc.), de 10 ori mai mult decât Primăria Berlin, la o un număr dublu al populaţiei Berlinului faţă de Bucureşti.

Tot din cauza hashtag-iştilor n-a mai putut doamna Firea, pierzând funcţia de primar general al Capitalei, să plătească din taxe şi impozite autocare cu votanţi la pupat cadavre în Iaşi, la Sf. Parascheva, doar Bucureştiul nu-i capitala României şi trebuie să arate bine, ci este capitala familiei Pandele şi a PSD-ului doamnei Firea.

Şi când te gândeşti câte milioane de euro, care puteau face viaţa oamenilor mai bună, a băgat Firea în Catedrala Jefuirii Neamului, ca s-o atace astăzi şi BOR-ul nerecunoscător.

Oameni răi, domnu’ Pandele. Nu pricep deloc binele făcut de soţia d-voastră. Păi, nu merită ăştia căminele groazei din Voluntari, unde sunteţi d-voastră primar?!

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu