Dumitru Căruntu – postări pe Facebook (LXXV)

joi, septembrie 7, 2023 7:09
Posted in category Mass-media

Preşedinta CroaţieiUnii au Preşedinte de ţară. Noi, românii, avem un turist sau, mai grav, un laş, un incompetent, un papagal ales la Cotroceni pentru liniştea corupţilor. Ce a făcut bun Iohannis pentru România? Nimic. Doar a cheltuit sume imense, din bani publici, pe nesfârşite concedii şi vacanţe. Sincer, nu pot să mai scrie despre acest individ, deoarece îmi vine să vomit. Îmi stârneşte doar scârbă şi dezgust.

România nu are nicio universitate în primele 1000 din lume. Are însă: Becali, manelişti, popi, biserici, întuneric religios etc.

Mariana Pitrop, medicul de gardă din ziua tragediei de la Maternitatea Botoşani, are şi cabinet particular. Caşcavalul să iasă…

România, „Grădina Maicii Domnului”, este în faliment moral, deşi s-au construit mii de biserici şi o catedrală faraonică.

Demolarea justiţiei a fost realizată şi de Mafia TV, acolo unde corupţii urlau zi şi noapte că arestarea lor înseamnă dictatură.

Trebuie să-l înţelegem şi pe Iohannis. A colindat toată planeta, pe banii românilor, nu era păcat să rateze tocmai Delta Dunării?!

Clanurile Năstase (PSD) şi Tăriceanu (PNL) au furat un miliard de euro prin retehnologizarea hidrocentralei Porţile de Fier.

Principala grijă a ţărăniştilor când au ajuns la guvernare a fost să introducă Religia în şcoli şi în jurământul politicienilor.

În Românika, turnătorii la Securitate sunt umpluţi de flegme, în timp ce ofiţerii, adevăraţii criminali, au pensii imense.

Inteligenţii învaţă din orice şi de la oricine. Mediocrii (obişnuiţii) învaţă din experienţa proprie. Proştii nu învaţă niciodată.

În afaceri, pe stradă şi în închisoare, cooperarea îţi va aduce mai multă putere decât confruntarea.

Românika, ţara unde mafioţii au institute de sondare a opiniei publice şi publică sondaje, pentru prostirea fraierilor.

Cretin-ortodoxia, sectă criminală, grupare extremistă, clan mafiot, gaşcă de paraziţi care ne vrea în mizerie şi în întuneric.

Cea mai bună dovadă de patriotism a corupţilor din România este donarea averilor furate statului român.

De ce lui Iohannis i se decontează cheltuielile imense? Deoarece cinismul, demagogia, laşitatea, lipsa de caracter se plătesc.

Sclavia ceauşistă/comunistă: în Securitate şi Miliţie ajungeau sărăntocii, cărora statul comunist le suporta toate cheltuielile.

Românika, stat eşuat: drogatul care, la volan fiind, a ucis o femeie în Popeşti Leordeni este fost colonel la crimă organizată.

Din nostalgici comunişti/ceauşişti nu poate rezulta decât o mafie neocomunistă, social-democrată cu arome liberale.

Dacă intri pe site-urile de sport (fotbal) din Românika, numai puşcăriaşi: clanul Becali, M.M. Stoica, Dumitru Dragomir etc.

Sclavia ceauşistă/comunistă: în orice sală de clasă şi în orice manual şcolar era poza dictatorului comunist criminal Ceauşescu.

Statul român eşuat consumă resurse imense (număr mare de bugetari, pensii speciale etc.) şi nu oferă nimic bun în schimb.

Regimul dictatorului criminal Ceauşescu i-a adus pe români la stadiu de larvă: eram bucuroşi că aveam, uneori, ce mânca.

Românika (i)reală: ţiganul manelist Dani Mocanu, grobianul de-o incultură înfiorătoare, are 3,57 milioane de abonaţi pe YouTube.

În SUA, cu al său vis american, şefii nu câştigă mulţi bani. Mulţi bani câştigă investitorii, adică cei care pun afacerile în mişcare.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu