Dumitru Căruntu – postări pe Facebook (LXXIII)

duminică, august 27, 2023 17:51
Posted in category Mass-media

Dumitru Căruntu – postări pe Facebook

Facebook are peste 15.000 de moderatori de conţinut la nivel mondial. Cei mai putinişti dintre ei sunt, probabil, cei din România.

Pe Facebook, dacă faci apologia comunismului criminal, sistemul cu cel mai mare număr de victime din istorie, nu ai nicio problemă. Poţi să aduci pe Facebook elogii unor criminali comunişti precum Stalin (peste 20.000.000 de oameni ucişi din ordinul său) sau Mao (peste 40.000.000 de chinezi ucişi prin înfometare) şi nu vei fi blocat. Însă, cum postezi un comentariu nevinovat în care este amintit personajul istoric H*tler sau personajul istoric Ion Antonescu, chiar dacă nu faci niciun elolgiu acestora, imediat eşti blocat.

Pe Facebook, poţi să debitezi tot felul de tâmpenii, cu „globaliştii”, „Soros” etc., astea nu sunt considerate îndemnuri la ură (or fi îndemnuri la iubire?!), dar cum ai zis ceva de „boborul” român, de pupătorii de cadavre, de asistaţii tăietori de frunză la câini, cum ai luat „block”.

Din 2017 încoace, adică odată cu accederea la putere a celui mai nociv personaj din ultimul deceniu, pentru România, puşcăriaşul Liviu Dragnea, am fost blocat mai tot timpul pe contul principal. Şi acum sunt blocat parţial, nu pot distribui în grupuri, printre alte interdicţii.

Ce ironie a istoriei: tocmai securiştii şi comuniştii criminali care promovau ura împotriva americanilor, se bucură liber de acces pe această reţea de socializare „made in USA”. Curat-murdar, coane Mark Zuckerberg.

Conturi de Facebook sunt aproximativ 3 miliarde (Facebook-ul este interzis în China comunistă). Din România, sunt aproximativ 10 milioane de conturi. Cât înseamnă 10 milioane din 2 miliarde? Păi, înseamnă aproximativ 0,3%. Probabil, numărul conturilor Facebook din România este nesemnificativ, aşa încât firma mamă, Meta, nu-şi bate capul cu ce fac românaşii angajaţi la Facebook (cineva spunea că este o firmă din Iaşi, ai căror angajaţi se ocupă cu moderarea conturilor din România; mda, şi din Moldova roşie, şi din Românika, e clar). Deşi multă lume îl înjură pe Mark Zuckerberg, americanii n-au nicio treabă cu cenzura românească de pe Facebook.

Sclavia ceauşistă/comunistă: avortul era interzis. Mii de femei avortau ilegal, riscându-şi viaţa (multe au şi murit).

În ceauşism/comunism: la şcoală, istoria modernă a românilor era înlocuită cu minciuni despre Partidul Comunist Român.

Sclavia ceauşistă/comunistă: graniţele erau închise, ca într-un lagăr. Treceai ilegal graniţa şi erai prins, făceai puşcărie.

Sclavia ceauşistă/comunistă: România tiranului Ceauşescu avea cei mai mulţi copii bolnavi de SIDA din Europa, în anii 1980.

Sclavia ceauşistă/comunistă: toate produsele de calitate mergeau la export, pentru români rămâneau ciurucurile.

Nazismul/fascismul (cu toate derivatele sale) are la activ „doar” un sfert din numărul victimelor comunismului.

În ceauşism = regim fanariot, şpaga = corupţia era omniprezentă. Orice se putea rezolva cu o şpagă sau cu relaţii.

Corupţia, nepotismul, tribalismul, izolaţionismul, patrihoţismul etc. – toate se trag din regimul de căc*t al clanului Ceauşescu.

AUR = Ceauşism. Toate textele de rahat ale dictatorului criminal Ceauşescu au fost preluate de daco-legionarii AUR.

Sclavia ceauşistă/comunistă: făceai puşcărie (sau erai internat la nebuni) dacă nu erai de acord cu politica ceauşistă criminală.

„Logica” ceauşiştilor: pe de o parte, creştini pupători de moaşte, pe de altă parte, fani ai unui dictator ateu, Ceauşescu.

Şi ProTV-ul, teoretic cel mai occidental post din România, are idioţii lui. În Basarabia, se vorbeşte limba română, ProTV.

Dictatura ceauşistă/comunistă: Cighid, copiii cu handicap erau mâncaţi de vii de şobolani; peste 100 de copii morţi în 2 ani.

Dictatura ceauşistă: Vadu Roşca (Vrancea), 4 decembrie 1957; sunt ucişi, din ordinul lui Ceauşescu, 9 ţărani; 48 sunt răniţi.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu