Dumitru Căruntu – postări pe Facebook (LXXXVIII)

duminică, noiembrie 26, 2023 14:34
Posted in category Mass-media

Agent rusPSD-istul Gabriel Vlase, şeful SIE, şi averea sa imensă făcută din muncă cinstită (hăă, hăăă, hăăăă). Sau din meditaţii, precum averea celui care l-a numit la şefia SIE, turistul pe bani publici Klaus Iohannis

Gabriel Vlase, fost parlamentar PSD, a fost numit de Iohannis (Muiannis, pentru prieteni) şeful SIE în 2018. Ca la orice PSD-ist „sărac şi cinstit”, averea sa este împărţită în două categorii: cea trecută în declaraţia de avere (că ne obligă UE, altfel prostimea nu ar fi aflat nimic) şi cea netrecută în declaraţia de avere (adevărata bogăţie a mafioţilor).

Deşi şobolănimea şoşocară nu este interesată defel de averile furate ale mafioţilor (nu apar la Mafia TV: Realitatea TV, Antena 3 şi România TV), haideţi să vedem cum arată averea acestui PSD-ist votat de necăjiţii patriei, cei care se plâng că n-au bani să-şi plătească facturile.

Averea (semnificativă) netrecută în declaraţia de avere

3 (trei) terenuri în Slănic Moldova şi Dărmăneşti.

O vilă şi două terenuri în Buşteni.

Un teren şi o vilă în Tunari (nordul Capitalei).

De când este şeful SIE (numit de Muiannis), a vândut (adică i-au intrat în conturi; din Elveţia?):

o vilă din municipiul Bacău, cu suma de 2,3 milioane lei (păi, să nu plângă pesedeii de mila financiară a sărăntocilor furaţi tot de ei?);

o vastă proprietate în Dărmăneşti (preţul l-ar putea afla SRI, da’ CCR, sluga PSD, nu-i dă voie să se bage în hoţiile mafioţilor, cică-i neconstituţional, doar e Constituţia lor, e ţara lor, a mafioţilor din PSD şi PNL, mânca—i-ar buba neagră);

un apartament din Bucureşti, sectorul 5 (şi acest preţ este secret, să nu afle votanţii fără creier ai PSD că alesul lor i-a lăsat în fundu’ gol).

Averea trecută în declaraţia de avere (nişte mărunţişuri, acolo)

O Toyota din 2019 (doar n-o să meargă pesedeii cu Loganul; dacă regimul Constantinescu nu privatiza Dacia, PSD-işti hoţi şi mafioţi o puneau pe butuci, cum au făcut cu Aro).

Şase conturi bancare (câte unul pentru fiecare membru al familiei, inclusiv pentru căţel, purcel etc.).

Şi alte mărunţişuri.

Are şi nişte firme, dar voi reveni într-o altă postare.

Sursa informaţiilor: g4media.ro

În dubla România-Elveţia, elveţienii au 20 de ocazii şi marchează 2 goluri. Românii, 3 ocazii, 3 goluri. Prost să joci, noroc să ai.

Mafioţii din PSD (Hrebenciuc & comp.) şi-au însuşit o treime din suprafaţa împădurită a judeţului Bacău. Şi-au ras pădurile.

De ce popii din România s-au opus, după 1989, legalizării prostituţiei (care oricum se face)? Deoarece popii şi-o trag între ei.

Iohannis a adus statul român în cea mai degradantă putrefacţie. O ţară în care românii cinstiţi nu-şi găsesc locul şi rostul.

Adevărata înţelegere dintre PNL şi PSD: toţi condamnaţii în primă instanţă scapă de puşcărie, prin prescripţie. Spasiba, Iohannis.

Niciun om inteligent, educat, vertical, moral, cult, profesionist etc. n-ar rezista în cloaca PSD, plină analfabeţi şi penali.

Maramureşenii verzi, aceşti adevăraţi geto-daci, l-au votat pe Cherecheş primar, deşi acesta avea dosar penal pentru corupţie.

De când UDM-ul (acest PSD de limbă maghiară) fură cot la cot cu USL-ul, ungurii nu mai prezintă niciun pericol pentru statul unitar.

Rudolf Wittman (27 de ani) este primul român care a murit luptând cu ruşii (orcii dictaturii criminalului Putin) în Ucraina.

Toate modificările legislative din ultimii ani, care au nenorocit această ţară, au avut semnătura finală a lui Iohannis.

L.C. Kovesi, fosta şefă a DNA, locuia într-un apartament obişnuit, în timp ce cei anchetaţi de ea locuiau în vile de lux. Q.E.D.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu