Dumitru Căruntu – postări pe Facebook (LXXXVI)

vineri, noiembrie 17, 2023 19:38
Posted in category Mass-media

AustraliaÎn Australia, se găsesc mai multe animale periculoase decât în orice altă ţară din lume. Nu e de mirare, aşadar, că în Australia centrală şi de est poate fi găsit cel mai veninos şarpe din lume.

Are o lungime medie de 1,8 metri, dar există şi exemplare de 2,5 metri, iar colţii săi ating lungimi între 3,5 şi 6,2 milimetri.

Veninul lui este atât de toxic, încât o muşcătură este de ajuns să ucidă 100 de adulţi sau 250.000 de şoareci.

Din fericire pentru oameni, trăieşte în regiuni foarte izolate, venind arareori în contact cu oamenii. Dacă nu eşti suficient de mic pentru a-i servi drept hrană, are o atitudine de tipul „trăieşte şi lasă-i şi pe alţii să trăiască”.

Spre deosebire de mulţi alţi şerpi veninoşi, care sunt de obicei agresivi, el preferă să dea bir cu fugiţii când apar probleme, dar asta nu înseamnă că nu se apără dacă e atacat, provocat sau împiedicat să fugă. (Sursa informaţiilor: snake-facts.weebly.com)

Chiar eram îngrijorat că preşedintele României, turistul Klaus Iohannis, îşi termină şi al doilea mandat şi n-a vizitat Africa.

Ceauşescu, de profesie dictator criminal, oferea bani şi bunuri dictatorilor din Africa şi Asia, în timp ce românii făceau foamea.

Evoluţie la islamişti: de la decapitări, ştiute doar de ei şi tribul lor, la decapitări ştiute de toată planetă, datorită tehnologiei.

Învaţă să oferi absenţa ta, celor care nu ştiu să aprecieze prezenţa ta.

Popimea – ortodoxă şi nu numai -, lacomă şi coruptă, vrea să ducă România în Alianţa întunericului: Rusia – Iran – Belarus.

Mafia PSD-PNL ce guvernează România, în loc să dezvolte această ţară, cu bani europeni, discută despre mărirea pensiilor.

Adnana Popa: „Dumnezeu a zis bărbatului: «Să nu râvneşti la femeia altuia!». Nouă, femeilor, nu ne-a zis nimic!”

AUR-olaci, lozincile nu ţin de foame şi nici de dezvoltare economică! Mâncatul rahatului patriotard este primul pas spre crimă!

Iohannis şi Alianţa PSD + PNL = USL = FSN sunt creaţii ale securistului puşcăriaş, patron de imperiu media, Dan Voiculescu.

La început, fetele sunt interesate de păpuşi şi băieţii de maşini. Pe urmă, invers!

Cum a descoperit Cristofor Columb America? L-a trimis nevasta după cartofi!

Pavel Coruţ, un mare şarlatan, un impostor, un mistificator al trecutului, cu mare trecere la toţi semidocţii şi rătăciţii.

Ăştia care spun că Pământul este plat şi alte astfel de tâmpenii merită internaţi la ospiciu. Ei reprezintă întunericul minţii.

România a fost nenorocită după 1989 de sărăntoci, fomişti, ţigani etc. Ăştia au dat, prin vot, ţara pe mâna mafioţilor.

Cu femeile întotdeauna este aşa: te legi de ea, eşti nesimţit, nu te legi de ea, eşti fraier.

Abia după ce la Facebook, TikTok etc. are acces orice român, realizăm nivelul îngrozitor de prostie ce zace în acest popor.

S-a revoltat vreun popă din cauza nedreptăţilor din societate (pensii speciale)? Nu. De ce? Popi + politicieni corupţi = love(le).

Accesul la informaţii este lumină, posibilitatea de a circula oriunde înseamnă libertate, iar popimea lacomă ne vrea în întuneric.

Cea mai bună „pilulă” pentru potenţa unui bărbat este aspectul fizic al femeii.

Măcelărirea Justiţiei a început-o Dragnea şi a continuat-o regimul Iohannis-PSD-PNL. A scăpat şi fiul lui Viorel Hrebenciuc.

Ce mult au ajutat ţara miile de biserici construite după 1989: România este depopulată şi jefuită de mafioţii din politică.

Cei cu spirit european au emigrat în Vest. În RO, au rămas triburile de popi, asistaţi şi pensionari speciali, care trăiesc pe datorie.

NATO este cea mai puternică alianţă militară din istoria umanităţii. România este protejată militar cum nu a mai fost niciodată.

În Românika, sondajele de opinie ar trebui să cuprindă şi întrebări de genul „De ce suntem în anul 2023?” sau „7×8 = ?”.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu